Το αποχαιρετιστήριο γράμμα του Ρονάλντο στη Ρεάλ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε αντίο στην Ρεάλ Μαδρίτης και τους οπαδούς της μέσω ενός γράμματος στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου όπου εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε και ευχαρίστησε άπαντες για όσα έζησε στη Μαδρίτη.

Το γράμμα του Ρονάλντο ανέφερε:

“Αυτά τα χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης και την πόλη της Μαδρίτης ήταν πιθανότατα τα καλύτερα της ζωής μου. Έχω αισθήματα απέραντης ευγνωμοσύνη για τον σύλλογο, γι’ αυτόν τον κόσμο και για την πόλη. Μπορώ να ευχαριστήσω τον καθένα για την αγάπη και την αφοσίωση που έλαβα.

Ωστόσο θεωρώ ότι έφτασε η ώρα να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή μου και αυτός είναι ο λόγος που ζήτησα από το κλαμπ να σκεφτεί τη μεταγραφή μου. Έτσι αισθάνθηκα και ζητάω απ’ όλους και ιδίως τους οπαδούς μας να με καταλάβουν.

Ήταν εννιά υπέροχα χρόνια, εννιά μοναδικά χρόνια. Ήταν μια συναρπαστική περίοδος για μένα, γεμάτη από αφοσίωση αλλά επίσης δύσκολη επειδή η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας σύλλογος με ψηλές απαιτήσεις αλλά γνωρίζω πολύ καλά ότι ποτέ δεν θα ξεχάσω ότι απόλαυσα το ποδόσφαιρο με έναν μοναδικό τρόπο.

Είχα υπέροχους συμπαίκτες στο γήπεδο και τα αποδυτήρια. Ένιωσα τη ζεστασιά ενός υπέροχου κοινού και μαζί κατακτήσαμε 3 Champions League στη σειρά και τέσσερα Champions League σε πέντε χρόνια. Και μαζί τους, σε ατομικό επίπεδο, έχω την ικανοποίηση ότι κατέκτησα τέσσερις χρυσές μπάλες και τρία χρυσά παπούτσια. Όλα αυτά κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου σε αυτό το εξωπραγματικό κλαμπ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε την καρδιά μου και της οικογένειας μου και για αυτό αυτό θέλω να πω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ευχαριστώ στο σύλλογο, στον πρόεδρο, στον τεχνικό διευθυντή, στους συμπαίκτες μου, σε όλους τους τεχνικούς, στους γιατρούς, στους φυσιοθεραπευτές και σε όσους δουλεύουν εκπληκτικά στο κλαμπ και φροντίζουν για κάθε λεπτομέρεια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για ακόμη μια φορά στους οπαδούς μας και το Ισπανικό ποδόσφαιρο. Στην διάρκεια αυτών των εννέα χρόνων είχα την ευκαιρία να τεθώ αντιμέτωπος με υπέροχους παίκτες. Εκφράζω τον σεβασμό μου και την αναγνώριση μου σε όλους αυτούς.

Το σκέφτηκα καλά και ξέρω ότι είχε έρθει η στιγμή να ανοίξω έναν νέο κύκλο. Αποχωρώ, αλλά αυτή τη φανέλα, αυτό το σήμα και το Σαντιάγκο Μπερναμπέου, θα με ακολουθούν βαθιά μέσα μου, θα τα νιώθω ως δικά μου, όπου κι αν βρίσκομαι. Σας ευχαριστώ όλους και φυσικά, όπως είχα πει και την πρώτη φορά που βρέθηκα στο γήπεδο μας πριν από 9 χρόνια: Hala Madrid!”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις