Επίσημα στην Κέρκυρα ο Βέρτζος

Την απόκτηση των Άγγελου Βέρτζου και Νικόλαου Βουτσελά ανακοίνωσε η Κέρκυρα. Ο πρώτος υπέγραψε μονοετές και ο δεύτερος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Βέρτζο και υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο με την ομάδα μας. Ο Άγγελος Βέρτζος είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία στην Football League μετρώντας την περασμένη σεζόν 33 συμμετοχές όπου σημείωσε και 2 γκόλ. Ο έμπειρος σέντερ μπακ ο οποίος συνολικά μετράει 225 συμμετοχές και 7 γκόλ στην Football League έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις ΑΕΛ, Βέροια, Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας, Βέροια, Άγιο Δημήτριο, Προοδευτική, Αχαρναϊκό και Πανηλειακό.

http://aokkerkyra.gr/wp-content/uploads/2018/07/%CE%92%CE%9F%CE%A5%CE%A4%CE%A3%CE%95%CE%9B%CE%91%CE%A3-%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A3.jpg

Επίσης η ομάδα μας απέκτησε τον νέο και πολλά υποσχόμενο 19χρονο τερματοφύλακα Νικόλαο Βουτσελά που έμεινε ελεύθερος απο τα Τρίκαλα και είναι Διεθνής στην Ομαδα Νέων όπου πέρυσι μέτρησε 3 συμμετοχές. Στο ρόστερ της ομάδας μας θα βρίσκεται για 3 χρόνια.

Τους ευχόμαστε καλή αρχή και πολλές επιτυχίες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις