Αυτοκτόνησε ο Μπίλι Νάιτ -Το ανατριχιαστικό του «αντίο» στο YouΤube (video)

Συγκλονισμένος είναι ο κόσμος του μπάσκετ, καθώς μόλις τρεις μέρες μετά από τον θάνατο του  Τάιλερ Χάνεϊκατ, ένας ακόμη μπασκετμπολίστας βρέθηκε νεκρός.

Ο λόγος για τον Μπίλι Νάιτ, ο οποίος έβαλε τέλος στην ζωή του, αποχαιρετώντας πρώτα τους φαν του με ένα βίντεο στο You Tube.

O πρώην αστέρας της UCLA και πλέον προπονητής μπάσκετ βρέθηκε νεκρός την Κυριακή στην πόλη Φοίνιξ της Αριζόνα.

Ο πρώην αστέρας του μπάσκετ στο συγκλονιστικό βίντεο που δημοσίευσε στο You Tube πριν αυτοκτονήσει, περιέγραφε τον μακροχρόνιο αγώνα του με την κατάθλιψη και τις «φτωχές» επιλογές, όπως τα ψέματα, την απιστία, τις κλοπές κλπ.

Στο βίντεο του με τίτλο «Μπίλι Νάτι: Συγχώρεσέ με Θεέ μου», τα τελευταία ανατριχιαστικά λόγια του μπασκετμπολίστα είναι : «Απλώς αισθάνομαι πως δεν ανήκω εδώ στη γη. Οπότε ο χρόνος μου τελείωσε».

Η επίσημη αιτία θανάτου του Μπίλι Νάιτ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο ίδιος βρέθηκε νεκρός καταμεσής του δρόμου από πυροσβέστες.

Πάντως πέρα από το βίντεο, ο Μπίλι Νάιτ έκανε αντίστοιχη ανάρτηση και στα social media, ζητώντας από τον κόσμο να τον συγχωρήσει για ότι κακό έκανε.

Να σημειωθεί πως ο μπασκετμπολίστας αγωνίστηκε με την φανέλα του UCLA (Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας) και μέχρι και πριν από μερικά χρόνια αγωνιζόταν στην Ασία, σε ομάδες της Ιαπωνίας.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις