ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Προασπιζόμαστε τα συμφέροντα της ομαδας μας, ζητούμε ισονομία…

Ανακοίνωση – απάντηση προς τους Δημοτικούς Συμβούλους και τη δική τους ανακοίνωση, εξέδωσε  το ΔΣ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, μέσω της οποίας τονίζεται ότι το μόνο που πράττουν οι άνθρωποι του Συλλόγου, είναι η προάσπιση των συμφερόντων της ομάδας, ενώ με σαφή τρόπο καταδεικνύονται περιστατικά μέσα από τα οποία προκύπτει ανισονομία εις βάρος της ομάδας τους, η οποία “ζητεί και δεν παίρνει ούτε τα αυτονόητα”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται…

Η ανακοίνωση αναλυτικά:
“Οι ανακοινώσεις, για όσους θέλουν  να αφήνουν υπονοούμενα για «ανωνυμίες» και ανυπόγραφα δελτία Τύπου, μας βρίσκουν αδιάφορους, διότι όλα τα  δελτία Τύπου του συλλόγου μας αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα μας και είναι επίσημα και ομόφωνα αποφασισμένα από τη διοίκηση του.

Δηλώνουμε ότι δεν κάνουμε πολιτική, δεν μας ενδιαφέρει αυτό και το μόνο που ζητήθηκε από τους ερωτώμενους δημοτικούς συμβούλους ήταν να τοποθετηθούν, αν συμφωνούν με τις ενέργειες της δημοτικής αρχής, στην οποία συμμετέχουν,  με ότι γίνεται εις βάρος του Ολυμπιακού Βόλου.

Αυτό τους ζητήθηκε και σ΄αυτό δεν απάντησαν.

Το μόνο που πράττουμε είναι η προάσπιση των συμφερόντων του Ολυμπιακού Βόλου και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε, ζητώντας πλήρη ισονομία. Αυτό στο οποίο οι ερωτώμενοι δημοτικοί σύμβουλοι δεν απάντησαν, είναι πώς διασφαλίζεται αυτή η ισονομία, όταν η νεοφερμένη ομάδα αγωνίζεται στο «στολίδι» (γήπεδο Νεάπολης), προπονείται στο ΕΑΚ Βόλου και χρησιμοποιεί και το γήπεδο Πορταριάς. Και τα τρία δημοτικά γήπεδα, ενώ η ομάδα μας δεν είναι ευπρόσδεκτη «ούτε έξω από το ΕΑΚ». Για να μην αναφερθούμε στην έκκληση του πρώτου πολίτη της πόλης να μην “δοθεί ούτε ένα ευρώ στον Ολυμπιακό Βολου γιατί είναι χαμένα λεφτά”.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ζητεί και δεν παίρνει ούτε τα αυτονόητα, ενώ ακόμη και οι εκπεφρασμένες έγγραφες αποφάσεις τους αναιρούνται ανάλογα της διάθεσης που υπάρχει εκείνη τη στιγμή.

Αυτή είναι η “ταμπακέρα” κύριοι και γι’ αυτούς τους λόγους εκδόθηκε η ανακοίνωση μας.

Είμαστε σίγουροι, ότι είστε γνώστες των πραγματικών γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στα αθλητικά δρώμενα της πόλης και είναι στο χέρι σας η επιβολή της πραγματικής ισονομίας και όχι αυτής που κάποιοι νομίζουν ότι επικρατεί σήμερα στους αθλητικούς χώρους και που κάνουμε γνωστό προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι μόνο αυτοί μας ενδιαφέρουν”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις