“Φορτσάρει” για επιθετικό η ΑΕΚ

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ολοκληρώνει η ΑΕΚ και δεν έχει γίνει κάποια μεταγραφή όσο η ομάδα βρίσκεται στο Κίελτσε της Πολωνίας.

Η «Ένωση» έμεινε πίσω στα μεταγραφικά, όμως τα τελευταία 24ωρα πληροφορίες αναφέρουν πως πατήσει… γκάζι για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ και να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν από τις αποχωρήσεις ορισμένων παικτών.

Όπως γράφει η «Ώρα των Σπορ», οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή.

Οι διαπραγματεύσεις, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, έχουν μπει στην τελική ευθεία και το όνομα του παίκτη φυλάσσεται ως… επτασφράγιστο μυστικό.

Οι διοικούντες την ΑΕΚ συζητούν με τον παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται σε κάποιο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ δεν πρόκειται για «καθαρόαιμο» σέντερ φορ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και σε αυτή τη θέση.

Την ίδια στιγμή, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο επιχειρούν να τελειώσουν και το θέμα της απόκτησης ενός κεντρικού χαφ. Οι αναζητήσεις έχουν επικεντρωθεί στη μεταγραφή ενός παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Γιόχανσον.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί μεταξύ άλλων είναι εκείνα των Γιάγιαλο (Παλέρμο) και Κρστσιτσις (Ερυθρός Αστέρας). Δύο περιπτώσεις δύσκολες που χρειάζονται χρόνο για να ολοκληρωθούν.

Στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Βραζιλιάνου άσου Άλεφ, ο οποίος ανήκει στην Μπράγκα και αγωνίστηκε ως δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις