Κρίσιμες επαφές το Σαββατοκύριακο

Οι επαφές και οι κινήσεις που κάνουν οι κ.κ. Γιώργος Βαρούτσικος και Γιώργος Τόρης για να βρεθούν επιχειρηματίες που θα συμμετάσχουν σ’ ένα πολυμετοχικό σχήμα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συνεχίστηκαν χθες Παρασκευή (12/6) και θα συνεχιστούν μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο χρόνος πιέζει και θα πρέπει να βρεθεί το…

…συντομότερο δυνατό λύση στο διοικητικό πρόβλημα που έχει προκύψει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένα άτομα από αυτά που έχουν κάνει μπροστά για να συμπλεύσουν με τους κ.κ. Βαρούτσικο και Τόρη, προσπαθούν με τις γνωριμίες τους να προσεγγίσουν κι άλλους επιχειρηματίες, έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να πλαισιωθεί τουλάχιστον από 10 δυνατούς επιχειρηματίες, που θα βάλουν τα χρήματα για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.
Όπως άλλωστε έχουν τονίσει οι ιθύνοντες της ΠΑΕ θα απαιτηθεί ένα ποσό της τάξης των 700.000 ευρώ για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να κάνει πρωταθλητισμό.
Γίνεται προσπάθεια συσπείρωσης όλων των υγιών δυνάμεων του Ολυμπιακού, προκειμένου να υπάρξει επόμενη μέρα για τον σύλλογο και η ομάδα δυνατή να κυνηγήσει τη νέα την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία, όπως τόνισε ο κ. Τόρης, ο Ολυμπιακός να διεκδικήσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, σ’ ένα πρωτάθλημα όπου ναι μεν θα υπάρχουν ορισμένες δυνατές ομάδες, αλλά καμία από αυτές δεν είναι το μεγαθήριο που ξεχωρίζει. Όπως για παράδειγμα συνέβη φέτος με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις