Blue Power Card για τους φίλους της Νίκης Βόλου

Η κάρτα που συνδυάζει όλα σε ένα είναι πλέον γεγονός από τη Νίκη Βόλου.

Η Νίκη Βόλου, κάνει πράξη και φέρνει σε κυκλοφορία την Blue Power Card. Την κάρτα που θα κυκλοφορήσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα δίνει τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί, να γίνει μέλος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» και να παρακολουθεί ΟΛΟΥΣ τους ΑΓΩΝΕΣ, ΟΛΩΝ των ΤΜΗΜΑΤΩΝ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την Blue Power Card, συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση που επισυνάπτεται παρακάτω και μπορούν να την παραλάβουν από τα γραφεία του Ερασιτέχνη καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Η Blue Power Card θα διατίθεται στην τιμή των 200ευρώ και δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με μετρητά εφάπαξ ή με δόσεις μέσω POS που διαθέτει ο Σύλλογος.

Ο κάτοχος της Blue Power Card, θα έχει εξασφαλίσει την ετήσια συνδρομή του στον Ερασιτέχνη και θα συμμετέχει ενεργά στις αποφάσεις για το μέλλον του Συλλόγου.

Θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει ΟΛΟΥΣ τους ΑΓΩΝΕΣ, ΟΛΩΝ των ΤΜΗΜΑΤΩΝ (Ποδόσφαιρο – Μπάσκετ – Πόλο – Βόλεϊ) για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019, ενώ τα χρήματα από την Blue Power Card εκτός από την συνδρομή του Ερασιτέχνη θα μοιραστούν ποσοστιαία για ενίσχυση σε ΟΛΑ τα τμήματα για τις ανάγκες τους.

Τέλος, ο κάτοχος της Blue Power Card, θα απολαμβάνει εκπτώσεις και προσφορές σε τοπικά καταστήματα κι επιχειρήσεις της πόλης μας.

Δελτίο Τύπου Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις