Αναζητούνται τα άτομα που θα “τρέξουν” την Αναγέννηση Καρδίτσας

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης (12/7) πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Αναγέννηση Καρδίτσας.

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν φυσικά το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στη ΓΣ έδωσαν το παρών περίπου 50 φίλοι της ομάδας καταθέτοντας τις απόψεις τους σχετικά με το μέλλον της ΑΣΑ.

Βασικό μέλημα των μελών του Ερασιτέχνη σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν ο Πρόεδρος Σωτήρης Κορέλας και ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Κακούσιος, είναι η ΑΣΑ να κατέβει στη Γ’ Εθνική, με τη στήριξη όλων που αν είναι η αναμενόμενη από οικονομικής πλευράς η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει.

Ωστόσο, τα μέλη του Ερασιτέχνη αναζητούν τα άτομα που θα αναλάβουν να τρέξουν το διαδικαστικό κομμάτι της ομάδας και όχι τόσο το οικονομικό.

Κι αυτό διότι το μέλη του ΔΣ δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθούν με αυτό το κομμάτι.

Επίσης όπως τόνισαν αν υπάρξει κάποιος που ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ομάδα, θα μπορεί να το κάνει με την επίβλεψη ωστόσο του Ερασιτέχνη, καθώς σκοπός είναι να διασφαλιστεί το ΑΦΜ “καθαρό”.

Υπήρξαν διάφορες προτάσεις στο τραπέζι, μέσα σε θετικό κλίμα με τους παρευρισκομένους να υπόσχονται να στηρίξουν με κάθε τρόπο τη νέα προσπάθεια.

Αρχικά τον λόγο πήραν ορισμένοι φίλοι της ομάδας ρωτώντας για τα χρέη της ΠΑΕ κι αν αυτά επηρεάζουν την ομάδα σε περίπτωση ανόδου.

Στη συνέχεια μίλησε ο ταμείας του Ερασιτέχνη, Απόστολος Καλαντζής, ο οποίος ανέφερε πως οι ίδιοι μόνοι τους είναι αδύνατον να τρέξουν την ομάδα στη Γ’ Εθνική, λέγοντας χαρακτηριστικά πως μπορεί να είναι μια ερασιτεχνική κατηγορία με επαγγελματικές όμως απαιτήσεις.

Επίσης σημείωσε πως θα πρέπει πάση θυσία άπαντες να κρατήσουν “καθαρό” το ΑΦΜ του Ερασιτέχνη, ενώ ζήτησε τη στήριξη όλων όσων αγαπούν την ομάδα.

Την δική του πρόταση κατέθεσε από το βήμα που το δόθηκε και ο Πρόεδρος του Ηρακλή Καρδ/λας, Ηλίας Χατζής.

Ο κ. Χατζής τόνισε πως χωρίς την στήριξη όλων όσων βρίσκονται δίπλα στην ομάδα δεν γίνεται τίποτα.

Κατά την άποψή του θα πρέπει να οριστεί μια τριμελής επιτροπή που θα τρέξει τις υποχρεώσεις της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Επίσης να υπάρξει μια επαφή με 200 επιφανείς φίλοι της ομάδας που κάθε μήνα θα δίνουν το ποσό των 50€ και θα ελέγχονται για αυτό.

Όλα αυτά με σκοπό να συγκεντρωθεί εγγυημένα ένα ποσό κοντά στις 100.000€ που χρειάζεται μια ομάδα στην συγκεκριμένη κατηγορία για να έχει μια αξιοπρεπή πορεία.

Αξίζει να αναφέρουμε πως από τους τοπικού φορείς το παρών στη ΓΣ έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κώστας Τσιάκος, ο οποίος θα σταθεί δίπλα στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα τη νέα σεζόν.

Επίσης τη διαδικασία παρακολούθησαν με ενδιαφέρον και μέλη της μπασκετικής Αναγέννησης.

Από κει και πέρα, κανείς υποψήφιος επενδυτής δεν παρουσιάστηκε για να εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ομάδα κάτι το οποίο ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο.

Έτσι, οι επόμενες ημέρες αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμες σε ότι αφορά το “κιτρινομαυρο” μέλλον, με τη νέα συνάντηση να ορίζεται για την επόμενη Πέμπτη 19 Ιουλίου.

Άλλωστε, ο χρόνος πιέζει αρκετά αν αναλογιστεί κανείς πως στην ομάδα δεν υπάρχει κανένα δελτίο ποδοσφαιριστή.

πηγή: karditsasport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις