Υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμου Ρήγα Φεραίου ο Ζήσης Ντελόπουλος

Ο κ. Ζήσης Ντελόπουλος, ιδιοκτήτης εταιρείας μεταφορών, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΑΕΛ και πρώην μέλος της διοίκησης της Νίκης Βόλου, είναι ο πρώτος που ανακοινώνει επίσημα πως θα διεκδικήσει τον Δήμο Ρήγα Φεραίου στις δημοτικές εκλογές.

Όπως δήλωσε στη «Θ» θα ανακοινώσει την ερχόμενη εβδομάδα τα πέντε πρώτα ονόματα του συνδυασμού.

«Θα είναι η πρώτη υποψηφιότητα στη χώρα που ανακοινώνεται από το ΚΙΝΑΛ, καθώς μίλησα με την κ. Γεννηματά.

Το ψηφοδέλτιο θα είναι ανοιχτό σε όλες βεβαίως τις παρατάξεις, σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από κόμματα. Είναι πραγματικά μια υποψηφιότητα που ξεκινά από «κάτω» και χαίρομαι γι’ αυτό. Θα ανακοινώσω άμεσα τα πρώτα ονόματα, την ερχόμενη εβδομάδα», δήλωσε στη «Θ».

Η υποψηφιότητα του κ. Ντελόπουλου, που συσπειρώνει κοινό από τον χώρο της ΝΔ δημιουργεί αλυσιδωτές πολιτικές αντιδράσεις. Ο δήμαρχος κ. Νασίκας που κέρδισε τις εκλογές με τη σημαία της ΝΔ φέρεται να ενδιαφέρεται για δεύτερη θητεία, αλλά όλα δείχνουν πως θα προκύψει διάσπαση στον χώρο του, ενώ η κ. Λαΐτσου που προέρχεται επίσης από τον χώρο της ΝΔ φέρεται να επαναξιολογεί τη στάση της για κάθοδο στις εκλογές μετά και από αυτή την εξέλιξη.

Τον δημοτικό θώκο θα διεκδικήσει και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο κ. Χαράλαμπος Πάσχος, που χαρακτήρισε την υποψηφιότητα του κ. Ντελόπουλου «καλοδεχούμενη».

«Εμείς θα διεκδικήσουμε τον Δήμο χωρίς χρίσμα. Εκτιμώ με βεβαιότητα ότι η κάθοδος του κ. Ντελόπουλου δημιουργεί σοβαρότατα προβλήματα στον κ. Νασίκα», είπε στη «Θ» και δήλωσε πως τον Σεπτέμβριο θα ανακοινώσει τον συνδυασμό του.

Επίσης συνδυασμό θα «κατεβάσει» στον Δήμο και το ΚΚΕ.

πηγή: e-thessalia.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις