Α.Ο. Υπάτου: 3-5 Πηγάδια και Δημοτικό Γήπεδο Σχηματαρίου

Στις 16 Ιουλίου θα αρχίσει την προετοιμασία του ο Α.Ο. Υπάτου όπως ανακοίνωσε σχετικά η ομάδα της Βοιωτίας. Επίσης, γνωστοποίησε πως το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας ενώ ως έδρα θα χρησιμοποιήσει το Δημοτικό Γήπεδο του Σχηματαρίου.

Η ανακοίνωση:

Την ερχόμενη Δευτέρα 16 Ιουλίου ξεκινάει η προετοιμασία του Α.Ο ΥΠΑΤΟΥ για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Μια χρονιά πολλή σημαντική και ιστορική για την ομάδα μας, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Κώστας Παρθενίου και οι συνεργάτες του θα περιμένουν τους παλιούς αλλά και τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να ξεκινήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας. Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας έχει οριστεί για τις 08:00 το πρωί, θα γίνουν οι απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις και στη συνέχεια η πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς.

Θυμίζουμε ότι το 2ο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στην περιοχή 3-5 πηγάδια της Νάουσας από τις 30 Ιουλίου έως τις 12 Αυγούστου.

Το τελικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου «Ευάγγελος Δεπάστας», το οποίο και θα αποτελέσει την έδρα του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ στο νέο πρωτάθλημα.

Ευχόμαστε σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις