Δύο ήττες για τους εφήβους του Ο.Υ.Κ.Β. από Ηλυσιακό και Ολυμπιακό

Δύο ήττες γνώρισαν οι έφηβοι του Ο.Υ.Κ.Β. σήμερα Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στο κολυμβητήριο της Χίου.

Το πρωί της Παρασκευής (13/7) ο Ο.Υ.Κ.Β. έχασε με 12-10 από τον Ηλυσιακό, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας γνώρισε βαριά ήττα με 18-2 από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Στο ματς με τον Ηλυσιακό, το βολιώτικο συγκρότημα βρέθηκε να χάνει με 10-5. Στη συνέχεια μείωσε το σκορ σε 11-10, θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει, για να χάσει τελικά με 12-10, όπως προαναφέραμε. Τα τέρματα του Ο.Υ.Κ.Β. σημείωσαν οι Αχλαδιώτης 2, Βλιώρας 4, Κουφιδάκης 3 και Ντόνας.

Στο απογευματινό παιχνίδι το βολιώτικο συγκρότημα έχασε από έναν πολύ ανώτερο αντίπαλο, τον Ολυμπιακό Πειραιώς, με το βαρύ 18-2. Για τον Ο.Υ.Κ.Β. σκόραραν οι Χρήστος Κουφιδάκης και Γιάννης Αχλαδιώτης.

Αύριο Σάββατο στις 10 το πρωί ο Ο.Υ.Κ.Β. αντιμετωπίζει τον πανίσχυρο ΠΑΟΚ. Την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες κατάταξης, με τον Ο.Υ.Κ.Β να παίζει, εκτός απρόοπτου, για τις θέσεις 7-8.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις