Γεμάτο το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου

Με την απόκτηση του Άρη Λώττα, οι φετινές μεταγραφές στον Ολυμπιακό Βόλου έφτασαν τον αριθμό 11, ενώ άλλοι 14 παίκτες του περσινού ρόστερ έχουν ανανεώσει με την ομάδα. Τα κομμάτια του παζλ σιγά-σιγά ολοκληρώνονται, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν δημιουργήσει μια πολύ δυνατή ομάδα.

Οι έντεκα παίκτες που έχουν φορέσει φέτος την φανέλα του Ολυμπιακού είναι οι Αστέριος Γιακουμής, Κώστας Παλιούρας, Μπάμπης Οικονομόπουλος, Κώστας Φλίγκος, Βασίλης Σαχινίδης, Ντέιβιντ Ναζίμ, Νίκος Μπουτζίκος, Λεάντρο Πίντο, Θανάσης Μαργαρίτης, Αντώνης Ζγκούρι και Άρης Λώττας.

Επίσης, ανανέωσαν την συνεργασία τους με τους «ερυθρόλευκους» οι Στάθης Ρόκας, Αντώνης Καμπλιώνης, Σάκης Σάββας, Γρηγόρης Ευθυμιάδης, Κλεβί Κόλα, Χρήστος Νόνης, Πέτρος Διβανές, Ανδρέας Κόκας και οι νεαροί Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Αχιλλέας Κωνσταντίνου, Γιώργος Πατσής, Δημήτρης Ζάχος, Βαγγέλης Αγγελής και Νίκος Μπέικος.

Αυτή τη στιγμή το ρόστερ του Ολυμπιακού αριθμεί 25 παίκτες, ενώ το σίγουρο είναι πως δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις, αν αναλογιστούμε πως στην ομάδα θα έρθουν άλλοι δύο ποδοσφαιριστές.

Ο σχεδιασμός ενόψει της νέας χρονιάς, όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και μένει να δούμε, αν θα υπάρξουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, εφόσον το απαιτήσει ο Περικλής Αμανατίδης.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, με παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο, ικανοί να συνθέσουν ένα πολύ δυνατό σύνολο. Ο στόχος της ανόδου πρέπει να επιτευχθεί φέτος πάση θυσία και οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έκαναν την υπέρβαση, φέρνοντας στην ομάδα ποδοσφαιριστές με εμπειρία, παραστάσεις από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, έχοντας όλοι «γεμάτες» χρονιές με τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις