Μεταγραφή κορυφής… ο Σ. Αναστασίου στον Σαρακηνό

Ακόμα μία πολύ σημαντική μεταγραφή για την ομάδα του Σαρακηνού, που απέκτησε ένα πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή τον αριστερό μπακ Σπύρο Αναστασίου.
Ο Σπύρος Αναστασίου την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα του Θησέα, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, όντας βασικός κι αναντικατάστατος, αφού αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος (26 συμμετοχές κι ένα γκολ), ενω έπαιξε και στις τέσσερις αναμετρήσεις του Κυπέλλου ΕΠΣΘ.

Με τη γενικότερη παρουσία του έδειξε ότι ήταν ένας από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της περσινής σεζόν, τον οποίο κάθε ομάδα θα ήθελε να εντάξει στο δυναμικό της.

Ο Σπύρο ς Αναστασίου, έχει να επιδείξει συμμετοχές και σε μεγαλύτερη κατηγορία, αφού έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα της Νίκης Βόλου και μάλιστα ως βασικός, σε πέντε αναμετρήσεις, ενώ είναι γιος του Κώστα Αναστασίου, επίσης ποδοσφαιριστή που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με την φανέλα του Σαρακηνού.

Τέλος να σημειώσουμε ότι με την απόκτηση του Δημήτρη Μοράλες και του Φίλιππου Ρουκά από το Θησέα, που προηγήθηκαν, ο Σαρακηνός εντάσσει στο δυναμικό του μια τριάδα πρωταθλητών που αγωνίζονται στην άμυνα και φυσικά γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, αφού συνυπήρχαν στην ίδια ομάδα.
Έτσι η ομάδα της Αγ. Παρασκευής δείχνει ότι προετοιμάζει ένα ιδιαίτερα ποιοτικό σύνολο, το οποίο υπό τις οδηγίες του Γιάννη Φασουράκη θα διεκδικήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο επικείμενο πρωτάθλημα…

*Στη φωτό οι Αναστασίου- Κοντοβάς, από την αναμέτρηση Σαρακηνός- Θησέας, στο β’ γύρο του Πρωταθλήματος 2017-18

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις