Στο στόχαστρο του ΑΟ Σελλάνων ο Σαλαγιάννης

Τις τελευταίες ημέρες έχουν “παγώσει” κάπως οι εξελίξεις στον ΑΟ Σελλάνων, λόγω και της απουσίας του Προέδρου, Κωστή Νούσιου.

Παρ’ όλα αυτά οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού, συνεχίζουν το έργο τους. Σε πρώτο πλάνο έχει πέσει η ενίσχυση της ομάδας κάτω από τα γκολπόστ, με τους “κυανόλευκους” να αναζητούν τον τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον έμπειρο Δημήτρη Κουτσόπουλο.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του “KarditsaSport”, οι άνθρωποι του ΑΟΣ πραγματοποίησαν μια πρώτη επαφή με τον 26χρονο γκολκίπερ της ΑΕ Λεονταρίου, Θοδωρή Σαλαγιάννη.

Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα που παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει εμπειρία από υψηλό επίπεδο. Μετρά συμμετοχές σε Β’ Εθνική με τον Εθνικό Αστέρα και στη Γ’ Εθνική όταν αγωνίστηκε στη Δόξα Κρανούλας.

Είναι αναμφίβολα από τους πιο καλούς και σταθερούς γκολκίπερ στο τοπικό ποδόσφαιρο και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους του ΑΟ Σελλάνων. Πάντως ο Σαλαγιάννης αναμένεται να απαντήσει εντός της ερχόμενης εβδομάδας στην πρόταση που του έγινε.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις