ΑΕΚ: Θετική διάθεση για Πόνσε, έρχονται Μπογέ και Άλεφ

Όσο… αδρανής έμοιαζε μέχρι τώρα μεταγραφικά η ΑΕΚ, τόσο δραστήρια είναι τα τελευταία 24ωρα και είναι έτοιμη να ολοκληρώσει όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις μεταγραφές.

Ήδη παίκτες της «Ένωσης» θεωρούνται οι Λούκας Μπογέ και Άλεφ, που αναμένονται στις αρχές της εβδομάδα στην Αθήνα για να τεθούν στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Η ΑΕΚ έχει ήδη συμφωνήσει με την Τορίνο και την Μπράγκα για την απόκτηση των ποδοσφαιριστών με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς. Για τον 22χρονο ακραίο επιθετικό το deal προβλέπει ένα μικρό ενοίκιο στην ιταλική ομάδα, συν 600.000 ευρώ που είναι οι απολαβές του παίκτη, ενώ η οψιόν αγοράς ορίστηκε στα 6 εκατ. ευρώ και εφόσον ενεργοποιηθεί αυτομάτως ο Αργεντινός θα της ανήκει για άλλα τέσσερα χρόνια. Για τον 23χρονο Βραζιλιάνο μεσοαμυντικό η ΑΕΚ θα δώσει 300.000 ευρώ, με οψιόν αγοράς 2 εκατ. ευρώ από την Μπράγκα και συζητείται με αγορά του αυτόματη ανανέωση για άλλα τρία ή τέσσερα χρόνια.

Η ευχάριστη έκπληξη της χθεσινής μέρας ήταν με τον Εζέκιελ Πόνσε. Η Ρόμα ενημέρωσε την ΑΕΚ πως ο παίκτης είναι έτοιμος να έρθει στην Αθήνα. Προφανώς δεν βρήκε την πρόταση που έψαχνε και προκειμένου να μη χάσει μια καλή προοπτική, όπως αυτή των «κιτρινόμαυρων», άλλαξε στάση. Χθες βράδυ οι άνθρωποι της «Ένωσης» διαβουλεύονταν για το αν θα πρέπει να προχωρήσουν στο deal, ενώ έκαναν και επαφές με την ιταλική ομάδα και τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να διαβεβαιωθούν πως αυτή τη φορά δεν θα μείνουν στο… περίμενε. Αυτό που βγαίνει είναι πως υπάρχει θετική διάθεση για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του παίκτη, με τους ίδιους όρους που είχαν συμφωνηθεί εξ αρχής, δηλαδή 600.000 ευρώ για το συμβόλαιο του παίκτη (ένα μεγάλο μέρος θα καλύψει η Ρόμα) και οψιόν αγοράς του 21χρονου φορ για 6 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις