Παναθηναϊκός: Πάει για “Άγγλο”, εναλλακτική “Γερμανός”

Οι περιπτώσεις των Χατζηθεοδωρίδη και Πολιτάκη έχουν ξεχωρίσει για το αριστερό άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού. Ο Χατζηθεοδωρίδης είναι η πρώτη επιλογή για τον παίκτη που θα δίνει… ανάσες στον Ινσούα. Ο 20χρονος της Μπρέντφορντ η βασική επιλογή κι αν δεν προχωρήσει, το «τριφύλλι» θα στραφεί στον παίκτη της Χοφενχάιμ. Μία απ’ τις θέσεις στις οποίες ο Γιώργος Δώνης θέλει να ενισχυθεί η ομάδα, είναι αυτή του αριστερού μπακ. Βλέπετε εκεί υπάρχει ο Εμάνουελ Ινσούα και μπακ απ θεωρητικά είναι μόνο ο Βαγγέλης Οικονόμου που φυσικά είναι δύσκολο να παίξει όλη την πλευρά (φουλ μπακ) στα σχήματα με τρεις στόπερ που δείχνει να επιλέγει το «τρένο».
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν δύο λύσεις που απασχολούν. Η πρώτη έχει να κάνει με τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη. Ο 20χρονος που κατάγεται απ’ την Κατερίνη, προέρχεται απ’ τα τμήματα υποδομής της Άρσεναλ. Από εκεί μεταπήδησε στην δεύτερη ομάδα της Μπρέντφορντ, δόθηκε δανεικός στην Τσέλτεναμ και πλέον αγωνίζεται στην Μπρέντφορντ με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Ένας απ’ τους βασικούς λόγους του ταξιδιού του Νίκου Νταμπίζα στην Αγγλία, ήταν και ο Χατζηθεοδωρίδης.
Αν το θέμα του «Άγγλου» δεν προχωρήσει, η δεύτερη περίπτωση που εξετάζει το «τριφύλλι» είναι ο γεννημένος στη Γερμανία, Θοδωρής Πολιτάκης. Κι αυτός στα 20 του χρόνια, έχει γεννηθεί στην πόλη Μανχάιμ και φυσικά είναι Ελληνικής καταγωγής. Έχει «μεγαλώσει» ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής της Χοφενχάιμ, στην β’ ομάδα της οποίας αγωνίζεται κιόλας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις