Νέο Δ.Σ. απέκτησε ο Άνθιμος Γαζής

Πραγματοποιήθηκε στις Μηλιές η γενική συνέλευση του Άνθιμου Γαζή. Πολύ μεγάλη ήταν η συμμετοχή των μελών του συλλόγου που έδωσε κύμα αισιοδοξίας σε όλους όσους προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανό τον σύλλογο των Μηλεών, τον πρώτο ιδρυθέντα σύλλογο του Πηλίου.


Οι απαιτήσεις υψηλές, οι προσδοκίες μεγάλες καθώς ο σύλλογος επιστρέφει στην Β’ τοπική θέλοντας να μην μείνει για πολύ εκεί. Πολλοί παλιοί παράγοντες, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, ντόπιοι επιχειρηματίες αλλά το σημαντικότερο αρκετοί νέοι έδωσαν το παρών δείχνοντας έμπρακτα στήριξη και συμπαράσταση στο κάλεσμα της απελθούσας διοίκησης. Το μήνυμα που δόθηκε από την γενική συνέλευση και από τα μέλη του συλλόγου ήταν ενωτικό και η σύμπραξη και το άνοιγμα κυρίως στο ντόπιο στοιχείο μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει στον σύλλογο και στην περιοχή.

Η νεοεκλεγμένη  διοίκηση πιάνει δουλειά και ελπίζει πλέον σε μεγαλύτερες επιτυχίες αφού την στήριξη δήλωσαν μέσω των εκπροσώπων τους και οι τοπικοί Φορείς και ο Δήμος Νοτίου Πηλίου. Πιο συγκεκριμένα το «παρών» έδωσαν ο αντιδήμαρχος Νοτίου Πηλίου κ. Νασιόπουλος Ευάγγελος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Διανέλλος Αποστόλης και ο πρόεδρος του Τοπικού των Μηλεών κ. Γιαννιός Πανταζής. Όλοι τους παλιοί ποδοσφαιριστές του συλλόγου ενώ έδειξαν να πιστεύουν σε αυτή τη νέα προσπάθεια, ευχήθηκαν δύναμη στο νέο Δ.Σ και επιβεβαίωσαν την πολύτιμη στήριξη τους στον ιστορικό σύλλογο των Μηλεών, με τον κ .Γιαννιό να παίρνει και θέση στο νέο διευρυμένο Δ.Σ.

Κατόπιν των αρχαιρεσιών και την εκλογή των νέων μελών,  το νέο Δ.Σ  συγκροτήθηκε σε σώμα.

Πρόεδρος: Παναγιώτου Απόστολος, Αντιπρόεδρος Α’: Γιαννιός Πανταζής, Αντιπρόεδρος Β’: Κωστάκης Γιώργος, Γεν.Γραμματέας: Αλεξίου Νικόλαος, Ταμίας: Τρατράς Κων/νος, Σύμβουλοι: Παναγιώτου Σπύρος, Μητράκος Νικόλαος.

*την Τρίτη 17/7 και ώρα 20.00 είναι προγραμματισμένο το δεύτερο διοικητικό συμβούλιο όπου θα τεθεί το θέμα του σχεδιασμού και η συμφωνία με προπονητή, ενώ αρχές Αυγούστου η νέα διοίκηση θα παραθέσει δείπνο στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου για γνωριμία και για συζήτηση για την νέα χρονιά.