Τέσσερις αθλήτριες του ΝΟΒΑ στο Παγκόσμιο καλλιτεχνικής κολύμβησης

Αναχωρεί σήμερα Δευτέρα για τη Βουδαπέστη η Εθνική μας ομάδα νεανίδων-εφήβων, όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Στο ρόστερ της φυσικά υπάρχει βολιώτικη συμμετοχή με τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Βόλου Αργοναύτες Βασιλική Κοφίδη, Αναστασία Δοδοντζίδη, Αναστασία Κουτσελίνη, Νεφέλη-Αικατερίνη Γκαγιάννη. Οι αθλήτριες Βασιλική Κοφίδη, Νεφέλη-Αικατερίνη Γκαγιάννη θα συμμετάσχουν σε όλα τα ομαδικά αγωνίσματα, τεχνικό ομαδικό, καλλιτεχνικό ομαδικό και κόμπο, με την πιο μικρή Αναστασία Κουτσελίνη να παίρνει μέρος στα αγωνίσματα του τεχνικού ομαδικού και του κόμπο και την Αναστασία Δοδοντζίδη στο αγώνισμα του κόμπο.

Την Εθνική ομάδα στελεχώνουν οι: Βασιλική Κοφίδη, Αναστασία Κουτσελίνη, Νεφέλη-Αικατερίνη Γκαγιάννη, Αναστασία Δοδοντζίδη, Άννα-Μαρία Ταξοπούλου, Ιφιγένεια Δίπλα, Γεωργία Βασιλοπούλου, Όλγα Κουργιαντάκη, Βιολέτα Ζουζούνη, Νικολετα Παπαγεωργίου, Ειρήνη Γιαννούλου-Βαλμά, Ευδοκία Φάνου, Βασίλης Γκορτσιλάς.

Ο πρόεδρος Χαράλαμπος Τσουκαλάς και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΒΑ συγχαίρει τις αθλήτριες του ομίλου και εύχεται καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις