Στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών ο ΠΑΟΚ, 2-0 τον Ατρόμητο

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε χθες (Παρασκευή, 12/6, 16.30) απέναντι στον Ατρόμητο Αθηνών. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Γήπεδο ΕΠΣ Πιερίας (Νέα Έφεσος) για την 4η (ημιτελική) φάση του Κυπέλλου Γυναικών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κέρδισε…

…με σκορ, 2-0 την ομάδα του Περιστερίου. Έτσι, ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου. Τα γκολ για την ασπρόμαυρη ομάδα της Θεσσαλονίκης πέτυχαν οι Παντελιάδου στο 5΄ και Ντιμιτρίεβιτς στο 24΄.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ ευτύχισε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο παιχνίδι. Η Παντελιάδου στο 5΄ με σουτ μέσα από την περιοχή, νίκησε τη Βαρασά και άνοιξε το σκορ, 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ. Λίγο αργότερα, η Γεωργίου προσπάθησε με σουτ που επιχείρησε να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 24΄ η Ντιμιτρίεβιτς έπιασε το σουτ και με το τέρμα που πέτυχε απέναντι στη Βαρασά, «κλείδωσε» την υπόθεση πρόκριση, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο. Το σκορ παρέμεινε το ίδιο μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και η ομάδα του «Δικεφάλου του Βορρά» πήρε το εισιτήριο για τον αυριανό μεγάλο τελικό.

ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Γεωργίου, Δημητρίου, Βλασιάδου, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου, Κακαμπούκη (65΄ Αρβανιτάκη), Μάρκου, Χαμαλίδου (57΄ Αδαμάκη), Ντιμιτρίεβιτς (75΄ Σακελάρη), Παντελιάδου
Ατρόμητος Αθηνών: Βαρασά, Τριβυζάκη (46΄ Κατρώση), Τσιμπουκάκη, Ξυλαρδιστού (66΄ Πουρσανίδη), Μυλωνά, Λιάπατη, Πάκου (87΄ Θεολογίτη), Πλυτά, Κοντομύχη, Τράβου, Ζουμπουλάκη)

Σκόρερ: Παντελιάδου, Ντιμιτρίεβιτς
Διαιτητής: Παπαργυρίου Λάμπρος (Πιερίας)
Α΄ Βοηθός: Δανιηλίδου Καλλιόπη (Πιερίας)
Β΄ Βοηθός: Κορινιώτη Ελένη (Πιερίας)
Παρατηρητής: Ρώσση Γεωργία (Αθηνών)

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις