Αντίστροφη μέτρηση για την “πρώτη” του Ολυμπιακού Βόλου

Τον περασμένο Μάιο οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού άρχισαν τον σχεδιασμό της ομάδας, με προσεγμένες κινήσεις σε όλα τα επίπεδα και έχουν καταφέρει, μία εβδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας, να δημιουργήσουν μια ομάδα, η οποία στηρίζεται σε υγιείς βάσεις, δίνοντας ξανά όραμα στους φιλάθλους.

Χωρίς μεγάλα λόγια, ταπεινά, με έργα και όχι με υποσχέσεις, οι διοικούντες τον Ολυμπιακό έφεραν στην ομάδα παίκτες εγνωσμένης αξίας, έναν προπονητή με πολλές επιτυχίες καταγεγραμμένες στο ενεργητικό του, ενώ φρόντισαν ο σύλλογος να λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, που θα ζήλευαν πολλές ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με τεράστια δυναμική, η οποία μπορεί και προσελκύει ποδοσφαιριστές που δύσκολα θα πήγαιναν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο, το οποίο εφαρμόζει απαρέγκλιτα η διοίκηση του Ερασιτέχνη και η εκτελεστική επιτροπή ποδοσφαίρου και τίποτα δεν γίνεται τυχαία στην ομάδα.

Η διοικητική ηρεμία, η εμπιστοσύνη των φιλάθλων στα άτομα της διοίκησης, η αισιοδοξία για την επιστροφή του Ολυμπιακού στις επαγγελματικές κατηγορίες, έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα κι αυτό φαίνεται από την παρουσία του κόσμου στις εκδηλώσεις της ομάδας.

Υπάρχει ενθουσιασμός στους φιλάθλους και ανυπομονησία για να δουν στο γήπεδο τον νέο Ολυμπιακό. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη και στην πρώτη συγκέντρωση των «ερυθρολεύκων», την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιουλίου, αναμένεται λαοθάλασσα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις