Αυτόν επέλεξε ανάμεσα στους δύο «αιώνιους» ο Παπαγιάννης

Δημοσίευμα από το Ισραήλ ανέφερε πως Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός «μάχονται» για την απόκτηση του διεθνή Έλληνα σέντερ Γιώργου Παπαγιάννη.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο «PapaG» αποφάσισε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, εφόσον οι Μπλέιζερς επιλέξουν να μη συνεχίσουν μαζί του στο ΝΒΑ!

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης των πράσινων έχει εκφράσει την επιθυμία του στους πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς δεν τον συγκινούν οι… σειρήνες από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες ένα δικό του παιδί πίσω στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Υπενθυμίζεται πως ο ταλαντούχος ψηλός φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι τη διετία 2014-2016, προτού γίνει draft στην υψηλότερη θέση που πήρε ποτέ Έλληνας στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Βέβαια, προκειμένου να προχωρήσει η… πράσινη επιστροφή, υπάρχει μια εκκρεμότητα που θα ξεκαθαρίσει την προσεχή Πέμπτη (19/7) και δεν είναι άλλη από την απόφαση των Μπλέιζερς για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Πόρτλαντ έχει το δικαίωμα μέχρι τότε να αποφασίσει οριστικά τι θα κάνει με το νούμερο 13 του draft του 2016 και αν θα συνεχίσει την κοινή πορεία μαζί του.

Πάντως, στην παρούσα φάση και με τα τωρινά δεδομένα, το «διαζύγιο» με την ομάδα του Ντάμιαν Λίλαρντ και του Σι Τζέι ΜακΚόλουμ φαντάζει το πιο πιθανό σενάριο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις