Κάλεσμα από το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ στον κόσμο ενόψει τελικού

Ο κόσμος της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ παρευρέθηκε χθες το μεσημέρι (Παρασκευή, 12/6, 16.30) στο Γήπεδο της ΕΠΣ Πιερίας (Νέας Έφεσος) για να βοηθήσει από τις εξέδρες του γηπέδου τις προσπάθειες των κοριτσιών του «Δικεφάλου του Βορρά». Αν κρίνει κανείς από το νικηφόρο αποτέλεσμα (2-0) που πήρε η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέναντι στον Ατρόμητο

…η βοήθεια του κόσμου ήταν σημαντική. Γι αυτό το λόγο, το τμήμα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, θέλησε να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας, αλλά και να τους προσκαλέσει στον τελικό του Κυπέλλου (και αυτός θα διεξαχθεί στο Γήπεδο ΕΠΣ Πιερίας) με την ΑΕ Γλυφάδα το βράδυ της Κυριακής (14/6, 20.00). Αναλυτικά η ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ομάδας της Θεσσαλονίκης:

«Το τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας, που βρέθηκαν στη Νέα Έφεσο, και ενίσχυσαν με τη δυναμική παρουσία τους τις αθλήτριες μας στο νικηφόρο ημιτελικό με τον Ατρόμητο.

Σας περιμένουμε, όπως και πολλούς άλλους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ., το βράδυ της Κυριακής στον τελικό με αντίπαλο τη Γλυφάδα για να σηκώσουμε όλοι μαζί το κύπελλο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις