Στην Κ-17 του ΠΑΣ Γιάννινα ο Θ. Κανούτας του Ερμή Βόλου

Ακόμα μία σημαντική διάκριση για τον Ερμή Βόλου,  που βλέπει ποδοσφαιριστή του να ανοίγει τα ποδοσφαιρικά του φτερά και να συνεχίζει το ταξίδι του σε πολύ υψηλότερο επίπεδο  και συγκεκριμένα σε ομάδα υποδομής της Σούπερ Λιγκ.

Αυτή τη φορά ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αφήνει την πόλη μας για να ταξιδέψει στα Γιάννενα, προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα Κ17 του ΠΑΣ, είναι ο Θανάσης Κανούτας, που ξεκίνησε από τα πέντε του χρόνια την ποδοσφαιρική του πορεία στην ακαδημία του Ερμή Βόλου,  για να φτάσει τη σεζόν 2016-17 να αγωνίζεται με την ομάδα Κ15 της Λάρισας.

Ακολούθησε η επιστροφή του στον σύλλογο από τον οποίο ξεκίνησε, για να αγωνιστεί στο Β’ τοπικο τη  σεζόν 2017-18 με προπονητή τον Δημήτρη Μπράτσο, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική χρονιά με συμμετοχή  και στους 26 αγώνες του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας 8 γκολ.

Αυτό όμως που πραγματικά έκανε τη διαφορά για τον νεαρό Θανάση Κανούτα ήταν η εξαιρετική του παρουσία στην επίσης εντυπωσιακή φετινή πορεία της Μικτής Νέων της ΕΠΣΘ του Αντώνη Μάνδαλου, όπου ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε 7 συμμετοχές σημειώνοντας 3 γκολ.

Επιστέγασμα αυτής της εξαιρετικής πορείας του Θανάση Κανούτα, ήταν  κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων του νομού μας, αλλά κι ομάδων επιπέδου Superleague, καταλήγοντας τελικά ο ταλαντούχος νέος στην Κ-17 του ΠΑΣ Γιάννινα…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις