Τριάδα ανανεώσεων για τον Φωκικό

Σε τρεις ανανεώσεις προχώρησε ο Φωκικός ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Πελτέκη, Γιάννη Κοτσάι και Ανδρέα Κουρελή.

Παρέμεινε στο Φωκικό ο Κωνσταντίνος Πελτέκης

Το ΔΣ του ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με το νεαρό μεσοεπιθετικό Κωνσταντίνο Πελτέκη και για τη νέα σεζόν.

Ο Κωνσταντίνος είναι 21 ετών, σπουδάζει στο ΤΕΙ Άμφισσας, έχει αγωνιστεί στη Γ Εθνική με τα χρώματα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης πραγματοποιώντας 45 συμμετοχές σε αυτήν, καθώς και με τα χρώματα της Voluntas Calcio Spoleto στη Serie D της Ιταλίας.

Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο υγεία, επίτευξη των στόχων μας και καλή πρόοδο στις σπουδές του!

Ανανέωση με Γιάννη Κοτσάι

Το ΔΣ του Φωκικός ΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση για μια ακόμα χρονιά με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό Γιάννη Κοτσάι.

Ο Γιάννης, Φοιτητής στο ΤΕΙ της Άμφισσας, ήρθε στην ομάδα μας πριν από δύο χρόνια προερχόμενος από την Οδηγήτρια της Ά ΕΠΣ Πειραιά, και συνέβαλε τα μέγιστα στην αναγέννηση του Φωκικού και στην ολική επαναφορά του στις εθνικές κατηγορίες, αναδεικνυόμενος με το πάθος και την αξία του σε ένα από τα αγαπημένα παιδιά όλων στην Άμφισσα.

Ευχόμαστε στο Γιάννη υγεία και επίτευξη των στόχων μας και καλή πρόοδο στις σπουδές του!

Η Σημαία στον ιστό της….

Το ΔΣ του Φωκικός ΑΣ ανακοινώνει την παραμονή στην ομάδα μας για ένα ακόμα χρόνο του αρχηγού μας Ανδρέα Κουρελή.

Ο Ανδρέας Κουρελής, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, αποτελεί γέννημα θρέμμα του συλλόγου μας, έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία με το Φωκικό στα πρωταθλήματα της Football League, της Football League 2 και της Δ΄Εθνικής, καθώς και στον ΑΟ Υπάτου, τον Αστέρα Ιτέας και τον Παρνασσό Αράχωβας.

Ευχόμαστε στον αρχηγό μας μια γεμάτη χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων μας!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις