Παραιτήθηκαν Βαρούτσικος και Τόρης -Στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Β. οι μετοχές της ΠΑΕ

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του goalpost.gr . Σε προηγούμενη ανάρτηση αναφέραμε πως οι επαφές των κ.κ. Βαρούτσικου-Τόρη με επιχειρηματίες του Βόλου δεν οδήγησαν πουθενά και δεν υπήρξε κάποια θετική εξέλιξη. Έτσι, από τη στιγμή που αδυνατούν μόνοι τους να σηκώσουν το οικονομικό βάρος της ΠΑΕ με…

….κοινή τους δήλωση τονίζουν πως παραιτούνται από τη διοίκηση της ΠΑΕ και παραχωρούν – χωρίς αντίτιμο – τις μετοχές τους στον Ερασιτέχνη, έτσι όποιος επιθυμεί μπορεί να αναλάβει τον Ολυμπιακό και να τον οδηγήσει ψηλά. Αναλυτικά η ανακοίνωση των κ.κ. Βαρούτσικου-Τόρη:
«Τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιήσαμε πολλές συναντήσεις με Βολιώτες επιχειρηματίες με μοναδικό σκοπό να βγει ο Ολυμπιακός Βόλου από το διοικητικό – οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει. Στόχος μας ήταν να βρεθεί ένας ικανός αριθμός προσώπων που μαζί με εμάς θα αναλάμβανε να «τρέξει» την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο και να την οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, υλοποιώντας το μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα.
Ωστόσο, και παρά το γεγονός ότι εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια, η μέχρι τώρα προσπάθεια μας δεν απέδωσε, καθώς ήταν ελάχιστοι οι επιφανείς Βολιώτες που έδειξαν θετικοί σε αυτό το εγχείρημα.
Ως εκ τούτου, είμαστε αναγκασμένοι να παραιτηθούμε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς αδυνατούμε μόνοι μας να σηκώσουμε το οικονομικό βάρος μίας τόσο μεγάλης ΠΑΕ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Παράλληλα, ως κάτοχοι του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, δηλώνουμε ότι παραχωρούμε στον Ερασιτέχνη τις μετοχές μας, οι οποίες είναι στη διάθεση οποιουδήποτε επιθυμεί να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, χωρίς το παραμικρό οικονομικό αντίτιμο.
Επιπλέον, ενημερώνουμε τον κάθε ενδιαφερόμενο που προτίθεται να αναλάβει τις τύχες του Ολυμπιακού Βόλου, ότι εφόσον επιθυμεί, θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια του για ένα καλύτερο «αύριο» της αγαπημένης μας ομάδας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις