Γιορτάζει σήμερα ο Ολυμπιακός με μεγάλη εκδήλωση στο “Φίλια Γη”

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα το βράδυ στη «Φίλια Γη». Εκεί, η διοίκηση του Ολυμπιακού θα παρουσιάσει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τον μεγάλο χορηγό-έκπληξη, καθώς και τις νέες εμφανίσεις της ομάδας, σε μία εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις από πλευράς διοικούντων.

Πέντε μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας (Δευτέρα 23/7), ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη μεγάλη εκδήλωση στο κέντρο «Φίλια Γη» (βρίσκεται στο δρόμο προς την Άλλη Μεριά), θέλοντας να παρουσιάσει στους φιλάθλους της ομάδας τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, τον βασικό χορηγό της ομάδας, αλλά και τις νέες εμφανίσεις που σχεδίασε για τον Ολυμπιακό η αθλητική εταιρεία «Zeus», η οποία φέτος είναι αυτή που ντύνει τους «ερυθρόλευκους». Όλοι όσοι βρεθούν στο κέντρο «Φίλια Γη» (η εκδήλωση θα αρχίσει στις 21.00) θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα όμορφο βράδυ μαζί με τον γνωστό κρητικό καλλιτέχνη Μανώλη Κονταρό και την ορχήστρα του.

Ο Μανώλης Κονταρός θα μας ταξιδέψει στα κρητικά παραδοσιακά τραγούδια, στη μαγεία του ριζίτικου και στα μεθυστικά μονοπάτια του δημοτικού μας τραγουδιού.

Σύσσωμη η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, καθώς και η Εκτελεστική Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος θα δώσουν το «παρών» στην αποψινή εκδήλωση, με τους ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» να υπόσχονται πολλές εκπλήξεις.

Θυμίζουμε, πως οι 12 νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές που θα παρουσιαστούν σήμερα στην εκδήλωση του Ολυμπιακού είναι οι Αστέριος Γιακουμής, Κώστας Παλιούρας, Μπάμπης Οικονομόπουλος, Κώστας Φλίγκος, Βασίλης Σαχινίδης, Ντέιβιντ Ναζίμ, Νίκος Μπουτζίκος, Λεάντρο Πίντο, Θανάσης Μαργαρίτης, Αντώνης Ζγκούρι, Άρης Λώττας και Θανάσης Καναβός.

Βέβαια, το «παρών» αναμένεται να δώσουν και οι περισσότεροι παίκτες του ρόστερ, όπως και τα άτομα που στελεχώνουν το τεχνικό τιμ (Περικλής Αμανατίδης, Σωτήρης Πετσιμέρης, Γιάννης Ζαλαώρας), ο τεχνικός διευθυντής Θωμάς Μακρής και ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννης Θεοδωρίδης.

Η τιμή κάρτας κοστίζει 10 ευρώ, καθώς θα υπάρχει φαγητό και ποτό για όλους όσοι παραβρεθούν στην εκδήλωση. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις