O Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Ιωάννης Καραγκιόζος, στο ΔΣ του Μαγνησιακού

Ακόμα μια εξέχουσα προσωπικότητα της τοπικής κοινωνίας του Βόλου, κοσμεί με τη παρουσία της το ΔΣ του Μαγνησιακού. Πρόκειται για τον Ιωάννη Καραγκιόζο (*), Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω – υπ. Δρ. Εγκληματολογίας, που ήδη είναι νομικός σύμβουλος του Συλλόγου.

Ο κ. Ιωάννης Καραγκιόζος, με μεγάλη χαρά δέχτηκε να συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο, επιθυμώντας ενταχθεί στην οικογένεια του Μαγνησιακού και να προσφέρει κι εκείνος από την πλευρά τού ό,τι μπορεί στο Σύλλογο, δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες για το μέλλον του ιστορικού Σωματείου και του πλήθους των αθλητών, όλων των ηλικιών, που το απαρτίζουν.

(*) Σύντομο Βιογραφικό:
Ο Ιωάννης Καραγκιόζος, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και στο ΣτΕ, κατάγεται από τη Σκόπελο και είναι εγγεγραμμένο μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου από το έτος 2004. Διατηρεί δικηγορικά γραφεία με τη σύζυγό του Φωτεινή Ζυγούρη στην πόλη του Βόλου.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Τυγχάνει επίσημος νομικός συνεργάτης της ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. με πολυετή εμπειρία σε ζητήματα Τραπεζικού Δικαίου και συναλλαγών, ενώ υπήρξε επίσημος νομικός συνεργάτης της Εμπορικής Τραπέζης της Ελλάδος Α.Ε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις