Στη Βουδαπέστη για το Παγκόσμιο καλλιτεχνικής ο ΝΟΒΑ

Αναχώρησε σήμερα Δευτέρα 16-7-2018 για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης η εθνική μας ομάδα νεανίδων-εφήβων.

Στο ρόστερ της υπάρχει φυσικά και Βολιώτικη συμμετοχή με τις αθλήτριες του ομίλου μας Βασιλική Κοφίδη, Αναστασία Δοδοντζίδη, Αναστασία Κουτσελίνη, Νεφέλη Αικατερίνη Γκαγιάννη. Οι αθλήτριες μας Βασιλική Κοφίδη, Νεφέλη Αικατερίνη Γκαγιάννη θα συμμετάσχουν σε όλα τα ομαδικά αγωνίσματα, τεχνικό ομαδικό, καλλιτεχνικό ομαδικό και κόμπο, με την πιο μικρή Αναστασία Κουτσελίνη να παίρνει μέρος στα αγωνίσματα του τεχνικού ομαδικού και του κόμπο και την Αναστασία Δοδοντζίδη στο αγώνισμα του κόμπο

Οι αθλήτριες  που στελεχώνουν την εθνική μας ομάδα είναι: Βασιλική Κοφίδη, Αναστασία Κουτσελίνη, Νεφέλη Αικατερίνη Γκαγιάννη, Αναστασία Δοδοντζίδη, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Ιφιγένεια Δίπλα, Γεωργία Βασιλοπούλου, Ολγα Κουργιαντακη, Βιολέτα Ζουζούνη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Ειρήνη Γιαννούλου-Βαλμά, Ευδοκία Φανού και ο αθλητής Βασίλης Γκορτσιλάς.

Την ομάδα θα συνοδεύουν οι εθνικές προπονήτριες Μαρία Θηβαίου και Ναταλία Τσερνέτσκα, η φυσιοθεραπεύτρια Παρασκευή Αγγελέτου, οι διεθνείς Κριτές Ελένη Κουγιά και Μαρία Μαρούγκα και η έφορος του αθλήματος και μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ και Αντιπρόεδρος του ΝΟΒ-Α , κ. Μαρία Παρασκευοπούλου, ως αρχηγός της αποστολής.

Ο Πρόεδρος του ΝΟΒ-Α κ. Λάμπης Τσουκαλάς και τα μέλη του Δ.Σ. του ΝΟΒ-Α συγχαίρουν τις αθλήτριες και τις εύχονται καλή επιτυχία στην παρουσία τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Δελτίο Τύπου ΝΟΒ-Α

Η ανακοίνωση της ΚΟΕ:

Τη Δευτέρα (16/7) τα ξημερώματα ταξιδεύει για τη Βουδαπέστη η Εθνική μας ομάδα Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης Νεανίδων / Εφήβων προκειμένου να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας, που γίνεται στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας από την Τετάρτη 18/7 έως και την Κυριακή 22/7.

Στην αποστολή περιλαμβάνονται 12 αθλήτριες και ένας αθλητής. Συγκεκριμένα οι: Άννα Μαρία Ταξοπούλου (Σόλο Τεχνικό, Ντουέτο Τεχνικό και Ελεύθερο, Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, αναπλ. Σόλο Ελεύθερο, αναπλ. Κόμπο), Ιφιγένεια Δίπλα (Σόλο Ελεύθερο, Ντουέτο Τεχνικό, Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, αναπλ. Σόλο Τεχνικό, αναπλ. Ντουέτο Ελεύθερο), Γεωργία Βασιλοπούλου (Ντουέτο Ελεύθερο, Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, αναπλ. Ντουέτο Τεχνικό), Όλγα Κουργιαντάκη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο), Βασιλική Κοφίδη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο), Βιολέτα Ζουζούνη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο), Νεφέλη Γκαγιάνη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο), Αναστασία Κουτσελίνη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο), Ευδοκία Φανού (Κόμπο, αναπλ. Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο), Ειρήνη Γιαννούλου (Κόμπο), Αναστασία Δοδοντζίδη (Κόμπο), Νικολέτα Παπαγεωργίου (Μικτό Ντουέτο Τεχνικό και Ελεύθερο, αναπλ. Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, αναπλ. Κόμπο), Βασίλης Γκορτσιλάς (Μικτό Ντουέτο Τεχνικό και Ελεύθερο).

Την ομάδα θα συνοδεύουν οι εθνικές προπονήτριες Μαρία Θηβαίου και Ναταλία Τσερνέτσκα, η φυσιοθεραπεύτρια Παρασκευή Αγγελέτου, οι διεθνείς Κριτές Ελένη Κουγιά και Μαρία Μαρούγκα και η έφορος του αθλήματος και μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ Μαρία Παρασκευοπούλου, ως αρχηγός της αποστολής.

Η εθνική προπονήτρια Μαρία Θηβαίου μας δήλωσε σχετικά: “Μετά την πετυχημένη εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Τάμπερε, από την οποία έμεινα πολύ ευχαριστημένη και ήταν ένα σημαντικό τεστ, η ομάδα θα μετάσχει στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης, ακόμα πιο καλά προετοιμασμένη και με κάποιες αλλαγές, ευελπιστώντας σε μια ακόμα καλύτερη παρουσία”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις