Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για τη Βασιλεία

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις και η προετοιμασία τους για τον πρώτο αγώνα με τη Βασιλεία μπήκε στην τελική της ευθεία.

Στην πραγματικότητα απομένουν μόλις πέντε ημέρες στις οποίες ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα πρέπει να αποφασίσει με ποιο σχήμα θα παρατάξει την ομάδα του απέναντι στους Ελβετούς, προκειμένου να πάρει το σκορ που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του δεύτερου αγώνα στη Βασιλεία την 1η του Αυγούστου.

Σύμφωνα με όσα δοκίμασε στο τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία ο προπονητής του ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει ήδη καταλήξει σε μια ενδεκάδα που κατά τα 10/11 της είναι ίδια με αυτή που παρέταξε στον τελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ στις 12ης Μάιου.

Οι δέκα είναι οι εξής: Ο Πασχαλάκης στην εστία με τους Μάτος, Βιεϊρίνια στα δύο άκρα της άμυνας, ο Κρέσπο με το Βαρέλα (που σήμερα θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί πόσο προχώρησε η αποθεραπεία του) στόπερ, ο Κάνιας με το Μαουρίτσιο, δίδυμο στα χαφ, ο Μπίσεσβαρ αριστερό εξτρέμ, ο Πέλκας πίσω, από τον προωθημένο Πρίγιοβιτς. Ο ενδέκατος είναι ο Λημνιός που έχει προβάδισμα για τη θέση στη δεξιά πλευρά της επίθεσης όπου λείπει ο Τζάλμα Κάμπος.

Ποιοι μπορούν να αμφισβητήσουν, ως ένα βαθμό τους πρώτους έντεκα; Ο Ομάρ Ελ Καντουρί που έκανε καλή προετοιμασία και έδειξε πολύ καλά στοιχεία στα φιλικά της Ολλανδίας και ο Λέο Ζάμπα, που δείχνει μεγάλη διάθεση και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του Λουτσέσκου σε ότι αφορά στην τακτική του πειθαρχία.

Αυτά είναι τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή ενόψει του αγώνα με τη Βασιλεία που ενδεχόμενα μπορεί να αλλάξουν στις ημέρες που απομένουν μέχρι τον αγώνα της Τρίτης (31/7).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις