Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Β. τη λειτουργία του ανδρικού τμήματος μπάσκετ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 με την οποία κάνει γνωστό, πως η διαχείριση και λειτουργία του ανδρικού τμήματος μπάσκετ θα ασκείται από τον Ερασιτέχνη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει ότι η διαχείριση και η λειτουργία του ανδρικού τμήματος μπάσκετ και της Ακαδημίας θα ασκείται από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Μετά την επιστροφή της ανδρικής ομάδας στις εθνικές κατηγορίες, η διοίκηση επικουρούμενη από ομάδα παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών, οι οποίοι φόρεσαν και τίμησαν την φανέλα του συλλόγου κατά το παρελθόν, ξεκίνησε και προχωρά γρήγορα τον σχεδιασμό του τμήματος για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Για μια ακόμη φορά θέλουμε να εκφράσουμε δημοσίως τις ευχαριστίες όλου του φίλαθλου κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου και να αποδώσουμε θερμά συγχαρητήρια για την ομολογουμένως μεγάλη προσπάθεια της απελθούσας διοικούσας επιτροπής μπάσκετ, υπό τον κ. Αλέκο Μεταφτσή, μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου, που πέτυχε την άνοδο της ανδρικής ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η διοίκηση καλεί όλους τους φίλους και τους χορηγούς της ομάδα να συνεχίσουν να προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους και να συνδράμουν στην προσπάθεια για εδραίωση στις εθνικές κατηγορίες.

Σύντομα θα είμαστε σε θέση να γνωρίσουμε στους φιλάθλους μας λεπτομέρειες για την δομή και τη λειτουργία του ανδρικού τμήματος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις