Ανακοίνωσε Μελίσση ο Αστέρας Ιτέας

Στην απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Χρήστου Μελίσση, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει και την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, προχώρησε ο Αστέρας Ιτέας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Μαντούβαλος και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον διεθνή πολύπειρο αμυντικό Χρήστο Μελίσση.

Πρόκειται για μία μεταγραφή ιστορικής σημασίας για την ομάδα μας και το Φωκικό ποδόσφαιρο στην οποία έδωσε “σαρκα και οστά” ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Μαντούβαλος ταράζοντας τα νερά της football league και ανεβάζοντας επίπεδο τον ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ.

Ο Μελίσσης που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και έχει διακριθεί τόσο στα γήπεδα της Α’ Εθνικής όσο και στα γήπεδα της Ευρώπης για την αγωνιστική του αξία αλλα και το ήθος του χαρακτήρα του συμφώνησε σε ολα με τον Ισχυρό Άνδρα του Αστέρα Ιτέας και αναμενεται να αποτελέσει τον “βράχο” της αμυντικης γραμμής της ομάδας μας.

Ένας ποδοσφαιριστής με αξιοζήλευτο βιογραφικό που ξεκίνησε στην ομάδα της Νάουσας και στην συνεχεια στον Πανσερραϊκό εξαργυρώνοντας τις καλές του επιδόσεις με την μετέπειτα μεταγραφή του στον Π.Α.Ο.Κ και στην συνέχεια στον Παναθηναϊκό.Έχει αγωνισθεί επίσης με μεγάλη επιτυχία σε Α.Ε. Λάρισσας,Μαρίτιμο (Α’ Πορτογαλίας ) ,Πανθρακικό , Ολυμπιακό Βόλου, Βέροια, Αλ Χιλάλ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αγωνισθεί και με την επίσημη αγαπημενη όλων ,Εθνική Ελλάδας.

Ο ίδιος δήλωσε : «Μετά την συνάντηση με τον κ. Μαντούβαλο και αφού μου εξήγησε το πλάνο της ομάδας που με βρήκε σύμφωνο απολύτως αποφάσισα να ενσωματωθώ στην ομάδα του Αστέρα Ιτέας και να βοηθήσω τον σύλλογο να επιτύχει τους στόχους του.Ευχαριστώ τον κ. Μαντούβαλο για την πρόταση του και θέλω να δώσω ραντεβού με τον ένθερμο κόσμο της ομάδας στο γήπεδο».

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Αστέρα Ιτέας καλωσορίζουν τον Χρήστο Μελίσση στην οικογένεια της ομάδας μας και του εύχονται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.