Τρίκαλα: Πήραν Νιάρο, ανανέωσαν με τρεις

Συνέχεια στην μεταγραφική τους ενίσχυση έδωσαν τα Τρίκαλα που ανακοίνωσαν το Σάββατο (21/7) την απόκτηση του Χρήστου Νιάρου. Στο δυναμικό των «κυανέρυθρων» και την νέα σεζόν οι Μυρσινιάς, Τουγλής και Κατσαντώνης.

Την 14η μεταγραφή τους πραγματοποίησαν τα Τρίκαλα, καθώς ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Χρήστο Νιάρο.

Ο 28χρονος αριστερός αμυντικός που την περυσινή σεζόν έπαιζε στην Σπάρτη ήρθε σε συμφωνία με τον τεχνικό διευθυντή των «κυανέρυθρων» Κώστα Νεμπεγλέρα με την ΠΑΕ στην συνέχεια να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Νιάρου.
Ο 28χρόνος αριστερός μπακ ήταν στην οικογένεια του ΑΟ Τρίκαλα για ενάμιση χρόνο,  πριν από δυο σεζόν, με ιδιαίτερη χαρά τον καλωσορίζουμε εκ νέου στην οικογένεια μας.
Ο Χρήστος Νιάρος πέρυσι ήταν στο ρόστερ της ΑΕ Σπάρτης με 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδας.
Να του ευχηθούμε υγεία και δύναμη!»

Εκτός από την απόκτηση του Νιάρου η θεσσαλική ΠΑΕ προχώρησε στην έκδοση μιας ακόμα ανακοίνωσης μέσω της οποίας κάνει γνωστή την παραμονή των Χαράλαμπου Μυρσινιά, Γιώργου Τούγλη και Χρήστου Κατσαντώνη στο δυναμικό της ομάδας και την νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τρεις ποδοσφαιριστές που ήταν και στο περσινό έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Αναλυτικά ανανέωσαν ο 23χρόνος αμυντικός Χαράλαμπος Μυρσινιάς, ο 22 χρόνος αμυντικός Γιώργος Τουγλής και ο 19χρόνος επιθετικός Χρήστος Κατσαντώνης.
Τους ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη για την σεζόν που έρχεται.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις