Στο Βόλο με Σ. Αμούντζια για πρώτη φορά το 2ο Ολιστικό φεστιβάλ

Το 2ο Ολιστικό φεστιβάλ  διοργανώνεται για πρώτη φορά στο Βόλο, το τριήμερο 7, 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2018 με την επιμέλεια της Βολιώτισσας πρωταθλήτριας Σοφίας Αμούντζια.

Η Σοφία Αμούντζια, ανακάλυψε και πρώτη έφερε, το 2008, στην Ελλάδα τo αυθεντικό holistic fitness, το εμπλούτισε η ίδια, το κατοχύρωσε  και το έχει κάνει τρόπο ζωής. Γεννήθηκε και ξεκίνησε την καριέρα της στον Βόλο στην ηλικία των 7 ετών με το ολυμπιακό άθλημα Tae kwon do.

Ασχολήθηκε με τον στίβο και το μπάσκετ στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά γρήγορα την κέρδισε το Tae kwon do, με τον Ελληνοαμερικανό master John Kakavitsa (πρωταθλητή Αμερικής και μαθητή του γνωστού Κορεάτη δασκάλου Kim).

Επί πολλά χρόνια (1990-1994) κατακτούσε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Eλλάδος, με διακρίσεις και στο εξωτερικό.

Το 2016, για πρώτη φορά, εντάχθηκε το Holistic Fitness από τηνΣοφία στο πρόγραμμα του ιστιοπλοϊκού αγώνα με κλασικά σκάφη”Spetses Classic Yacht Regatta”. Tα 16 χρόνια που εργάζεται ως Fitness Manager και Personal Trainer – Holistic Life Coach , διοργανώνοντας σεμινάρια, workshops και μοναδικά retreats, όλα βασισμένα σε μία ολιστική προσέγγιση που αποτελούν εγγύηση τόσο για το έργο της όσο και για την προσφορά της στο χώρο.

Το Holistic Festival,  το πρωτότυπο πολιτιστικό γεγονός που συνδυάζει όλες τις πτυχές του σύγχρονου τρόπου ζωής και διατροφής με άθληση και ευεξία, απλώνεται σε ένα πλήρες ψυχαγωγικό και επιμορφωτικό πρόγραμμα δράσεων για όλες τις ηλικίες!

Με κύριους φορείς διοργάνωσης το Ναυτικό Όμιλο Βόλου Αργοναύτες (ΝΟΒΑ) και αρωγό την Μαγνήτων Κιβωτό , σε συνεργασία με το Λιμενικό Σωμα και τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου (ΟΛΒ) είναι στο κύριο χαρακτηριστικό των δράσεων το νερό και τα δρώμενα γύρω από την αγαπημένη παραλία του Βόλου.
Αγώνες δρόμου, sup / kayak, γευσιγνωσία, yoga, επιδείξεις & συζητήσεις, παρουσιάσεις πρωταθλητών και απονομές, καθώς φυσικά και μουσικά party..  όλα μαζί συμπληρώνουν το πολυαναμενόμενο Holistic festival το γεγονός που έρχεται για πρώτη φορά στην Κεντρική Ελλάδα και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων.

Συμμετοχές διακεκριμένων αθλητών και τηλεοπτικών προσωπικοτήτων στα events, αλλά και κεντρική επιμέλεια εκ μέρους της συντοπίτισσας μας πρωταθλήτριας Σοφίας Αμούντζια στο φεστιβάλ, προϊδεάζουν μεγάλη συμμετοχή με προβολή του event που θα αναδείξει τον Βόλο με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις