Δυνατό τεστ με Αντβέρπ για Παναθηναϊκό

Δύσκολο… τεστ για Παναθηναϊκό. Το «τριφύλλι» του Γιώργου Δώνη, που χτίζεται από την αρχή και πολλές και πολύ μεγάλες δυσκολίες, δίνει σήμερα το δεύτερό του φιλικό. Λίγα 24ωρα μετά το 2-0 από την Άλκμααρ, οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στις 17:00 (ΣΚΑΪ) την πανέτοιμη, Αντβέρπ, στην έδρα του βελγικού συλλόγου στο «Μπρουντστάαντ».

Θεωρητικά πρόκειται για αναμέτρηση με μεγαλύτερη δυσκολία σε σχέση με αυτή της προηγούμενης εβδομάδας. Η Αντβέρπ προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες σε φιλικά και πρόσφατα επικράτησε 3-1 του ΠΑΟΚ (που αγωνίστηκε με αρκετές ρεβέρζες) και το σημερινό παιχνίδι αποτελεί πρόβα τζενεράλε εν όψει της πρεμιέρας της Jupiler League και τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (29/07) κόντρα στην Σαρλερουά.

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 3-4-2-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης και θα έχει μπροστά του Οικονόμου, Κολοβέτσιο και Γιόχανσον. Όλη τη δεξιά πλευρά θα έχει ο Κουλιμπαλί και στην αριστερή θα είναι ο Ινσούα. Κάτσε και Τζανδάρης θα είναι τα αμυντικά χαφ (έχει ενοχλήσεις ο Χρήστος Δώνης), ενώ Μουνιέ και Χατζηγιοβάνης θα έχουν δημιουργικό ρόλο, με τον Ρεγκάκο να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις