«Προς οριστική συμφωνία για Μεριά ο Ολυμπιακός»

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα προκύπτουν τις τελευταίες εξελίξεις, το «ναυάγιο» δεν ήταν… οριστικό. Τα δημοσιεύματα από την πατρίδα του 25χρονου αμυντικού, που κάνουν λόγο για σχεδόν τελειωμένη υπόθεση, είναι πολύ συχνά τις τελευταίες ώρες. «Οι επαφές μεταξύ Ολυμπιακού και Σφαξιέν οδηγούν προς οριστική συμφωνία. Ο ελληνικός σύλλογος έχει κάνει συνεπή προσπάθεια για να αποκτήσει τον παίκτη», σημειώνει η «Presse», η οποία είναι μεγάλη εφημερίδα της χώρας.

«Η Σφαξιέν δεν διαψεύδει την ύπαρξη νέου κύκλου διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό, που εξέφρασε την επιθυμία του να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη στους όρους της μεταγραφής και αφενός να αποπληρωθεί το ποσό σε δύο κι όχι τρεις δόσεις και αφετέρου να συμφωνηθεί ποσοστό μεταπώλησης 15% και όχι 10%», αναφέρεται στην ιστοσελίδα «ar. lemaghreb» και εκτιμάει ότι το ποσό είναι κοντά στο 1,8 εκατ. ευρώ.

Από το βράδυ του Σαββάτου έχει φανεί ότι έχει σημειωθεί αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση και πιστέψουμε τα όσα αναφέρουν στην Τυνησία, πλέον ο Ολυμπιακός είναι κοντά σε συμφωνία με τη Σφαξιέν που δείχνει πιο διαλλακτική εσχάτως. Ίσως και λόγω των οικονομικών δυσκολιών και την ανάγκη για ρευστότητα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις