Διαρκείας και νέα μεταγραφή για τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου

Στη διάθεση του φίλαθλου κοινού της περιοχής βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες τα εισιτήρια διαρκείας του Απόλλωνα Μακρυχωρίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο και το ταξίδι στη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα με σύνθημα «νέο όνειρο, νέος στόχος!» κυκλοφορεί τις κάρτες με τις οποίες ο φίλαθλος θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει όλα τα εντός έδρας ματς των Κυανόλευκων στη νέα τους αγωνιστική πρόκληση.

Οι κάρτες διαρκείας, είναι οικονομική ενίσχυση στην ιστορική προσπάθεια της ομάδας και παράλληλα, εξασφαλίζουν προνόμια στους κατόχους.

Μάλιστα, από φέτος δημιουργούνται δύο κατηγορίες καρτών, ώστε να καλύψουν όλες τις επιθυμίες των φιλάθλων. Αυτές είναι οι Gold και Blue, και για την προμήθειά τους μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μέλη της διοίκησης.

Απέκτησε τον Γιώργο Ξέρα

Μπροστά έβαλε τις μηχανές του ο Απόλλων Μακρυχωρίου που έχει βαλθεί να καλύψει το χρόνο που μεσολάβησε έως ότου βγει η απόφαση γνωστοποίησης της ανόδου στη  Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Βάιου Καραγιάννη, προχώρησε σε άλλη μία μεταγραφή, τη δεύτερη για φέτος, αποκτώντας τον Γιώργο Ξέρρα!

Ο νεαρός επιθετικός που αγωνίστηκε τη διετία 2015-17 στην Αναγέννηση και έγινε το καλοκαίρι του 2016 επαγγελματίας με τους Κιτρινόμαυρους, θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης των Κυανόλευκων, επιστρέφοντας στις Εθνικές κατηγορίες μετά από απουσία ενός έτους.

Ο 20χρονος υψηλόσωμος φορ μέτρησε τη σεζόν 2016-17 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ είχε και δύο παρουσίες στο κύπελλο Ελλάδος, εκεί που εντυπωσίασε κόντρα στην ΑΕΚ, όπου είχε εξαιρετική απόδοση.

Πιο πριν, ο Ξέρρας αγωνιζόταν στη Δόξα Μάρκου και ήταν μέλος των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Καρδίτσας, ενώ τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Α’ ΕΠΣΛ Λάρισας με τα χρώματα της Λάρισας 2012, όπου σκόραρε 11 γκολ σε 17 εμφανίσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις