Αρχίζει σήμερα από το ΕΑΚ το ταξίδι του Ολυμπιακού Β.

Το ταξίδι του Ολυμπιακού Βόλου με προορισμό την Φούτμπολ Λιγκ αρχίζει σήμερα Δευτέρα 23 Απριλίου στις 19.00 από το σπίτι της ομάδας, το ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος». Έστω κι αν ο αγιασμός, ενόψει της νέας χρονιάς, θα γίνει στον προαύλειο χώρο του σταδίου. Αιτία, τεχνικοί λόγοι, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Βόλου, ο οποίος έκλεισε το ΕΑΚ, με αποτέλεσμα η «πρώτη» των «ερυθρολεύκων» να μην μπορεί να γίνει εντός αγωνιστικού χώρου.

Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη για τον Ολυμπιακό. Επέστρεψε η αισιοδοξία στην ομάδα, ο κόσμος στηρίζει τη νέα προσπάθεια, είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις κινήσεις της διοίκησης και βλέπει πως κάτι καλό γίνεται φέτος στο σύλλογο. Ο Ολυμπιακός κινείται σε επαγγελματικά πρότυπα, στην ομάδα έχουν έρθει ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, καθώς και ένας προπονητής, ο Περικλής Αμανατίδης, ο οποίος μπορεί και να εμπνεύσει τους παίκτες, αλλά και να τους οδηγήσει στην άνοδο.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού κατάφεραν, περά από το να δημιουργήσουν μια ομάδα επιπέδου Φούτμπολ Λιγκ, να δώσουν όραμα στους φιλάθλους, οι οποίοι απογοητευμένοι και πικραμένοι τα προηγούμενα χρόνια, είχαν απομακρυνθεί από την ομάδα. Ο κόσμος επιστρέφει μαζικά και αυτό φάνηκε από τις τρεις εκδηλώσεις που έκανε ο Ολυμπιακός τον τελευταίο ενάμιση μήνα.

Είκοσι πέντε ποδοσφαιριστές αριθμεί το ρόστερ της ομάδας και οι ποδοσφαιριστές που θα δώσουν σήμερα το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση είναι οι Στάθης Ρόκας, Αντώνης Καμπλιώνης, Σάκης Σάββας, Γρηγόρης Ευθυμιάδης, Κλεβί Κόλα, Χρήστος Νόνης, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Αχιλλέας Κωνσταντίνου, Γιώργος Πατσής, Δημήτρης Ζάχος, Νίκος Μπέικος, Ανδρέας Κόκας, Πέτρος Διβανές από την περσινή ομάδα, καθώς και οι νεοαποκτηθέντες Αστέριος Γιακουμής, Κώστας Παλιούρας, Μπάμπης Οικονομόπουλος, Κώστας Φλίγκος, Βασίλης Σαχινίδης, Ντέιβιντ Ναζίμ, Νίκος Μπουτζίκος, Λεάντρο Πίντο, Θανάσης Μαργαρίτης, Θανάσης Καναβός, Αντώνης Ζγκούρι και Άρης Λώττας.

Το τεχνικό τιμ αποτελείται από τους Περικλή Αμανατίδη (προπονητής), Σωτήρη Πετσιμέρη (γυμναστής), Γιάννη Ζαλαώρα (προπονητής τερματοφυλάκων). Τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι ο Θωμάς Μακρής, γενικός αρχηγός ο Γιάννης Θεοδωρίδης και φροντιστές της ομάδας οι Δημήτρης Παπαγιάννης και Κώστας Κρίκης.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις