Πάει για 3+1 μεταγραφές ο Ολυμπιακός

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να ενισχυθούν στη θέση του στόπερ αλλά και στα χαφ, με την απόκτηση των Γιασίν Μεριά, του Γουίλιαν Αράο και φαίνεται πως ο Μπαρέιρο είναι ο δεύτερος μέσος που θα ενταχθεί στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, ενώ προχωράει και το θέμα του Αχμέντ Χασάν Κούκα.

Ο Τυνήσιος στόπερ προανήγγειλε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ενώ τα τοπικά μέσα αναφέρουν πως η υπόθεσή του σε μία-δύο ημέρες το πολύ θα έχει ολοκληρωθεί, σε μία μεταγραφή που θα μπορούσε να είχε τελειώσει αν η Σφαξιέν δεν προέβαλε υπέρογκες απαιτήσεις πριν από καμιά εβδομάδα.

Στο θέμα του Γουίλιαν Αράο, τώρα, οι συζητήσεις φαίνεται πως έχουν μπει στην τελική ευθεία και πληροφορίες αναφέρουν πως οι Πειραιώτες συζητούν με τη Φλαμένγκο, με στόχο να βρεθεί η «χρυσή τομή» για το ποσό που χωρίζει τις δύο πλευρές (είναι κοντά στις 700.000 ευρώ) και τον διακανονισμό πληρωμής της μεταγραφής. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης, την ώρα που από το Ρίο Ντε Τζανέιρο προκύπτει πως σύντομα θα υπάρξουν ευχάριστα νέα.

Η απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ δεν θα είναι η μοναδική στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, ο οποίος μετά την παραχώρηση του Ρομαό στη Ρεμς θα πάει και για έναν ακόμη μέσο που πιθανότατα θα είναι ο Μαριάνο Μπαρέιρο, ο Αργεντινός άσος της Ράσινγκ που αγωνίζεται δανεικός στην Ντεφένσα Ι Χουστίσια. Ελεύθεροι, πάντως, παραμένουν ο Βόσνιος Πρίσιτς και ο Πορτογάλος Βελόζο.

Τέλος, ο Αχμέντ Χασάν Κούκα φαίνεται πως περιμένει στο ακουστικό την ενημέρωση για να πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να ταξιδέψει για την Ελλάδα, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Αιγύπτιος φορ θέλει να κάνει ένα restart στην καριέρα του μετά τον αποκλεισμό του από την εθνική του ομάδα που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και δεν τον συγκινεί η προοπτική της Αραβίας ή να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις