Με Βουκομάνοβιτς κλείνει τον πρώτο κύκλο ενίσχυσης η Νίκη Βόλου

Σε αναζήτηση του επιθετικού που θα συμπλήρωνε την τριάδα των σέντερ φορ, μαζί με τους Τζιώρα και Αναστασίου, βρισκόταν η Νίκη Βόλου εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Πολλές ήταν οι προτάσεις που έπεφταν στο «τραπέζι» όλη αυτή την περίοδο, με αρκετές από αυτές τις περιπτώσεις να εξετάστηκαν σχολαστικά από το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση.

Εν τέλει οι άνθρωποι της Νίκης κατέληξαν στον ποδοσφαιριστή που θα συμπληρώσει ιδανικά την επιθετική τριάδα και αυτός είναι ο Αλέξα Βουκομάνοβιτς. Ο 23χρονος Σέρβος επιθετικός είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο προπονητικό τιμ της Νίκης στα παιχνίδια με τον Α.Ο. Σελλάνων και από τότε η πορεία του ποδοσφαιριστή παρακολουθούνταν διακριτικά. Με το τέλος του πρωταθλήματος η διοίκηση των κυανολεύκων ήρθε σε επαφή, τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με τη διοίκηση της καρδιτσιώτικης ομάδας, με τη διάθεση και των τριών πλευρών να συνέτεινε προς συμφωνία. Η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της οριστικής συμφωνίας προέκυψε όταν ο ποδοσφαιριστής δέχθηκε προτάσεις από ομάδες της Football League. Από την πλευρά της η διοίκηση της Νίκης έδωσε συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο στον ποδοσφαιριστή, με τον Αλέξα Βουκομάνοβιτς να απαντά θετικά και πλέον να απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωσή του.

Ο υψηλόσωμος (1.85) επιθετικός την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Α.Ο. Σελλάνων καταγράφοντας 22 συμμετοχές και οκτώ γκολ. Στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα αγωνίστηκε με τα χρώματα της Αναγέννησης Καρδίτσας στο πρωτάθλημα της Football League (11 συμ./1 γκολ). Παρά το ύψος του, διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση ενώ χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια.

Ο ποδοσφαιριστής, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα βρίσκεται στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, την Τετάρτη 25 Ιουλίου, στο Πανθεσσαλικό.

Με την απόκτηση του Αλέξα Βουκομάνοβιτς η Νίκη Βόλου ολοκληρώνει την πρώτη φάση της μεταγραφικής ενίσχυσης και πλέον το προπονητικό τιμ θα εντοπίσει τυχόν αδυναμίες ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις κατά τη διάρκεια των φιλικών αναμετρήσεων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις