“Πρώτη” για Ολυμπιακό στο ΕΑΚ, με παλμό, συνθήματα και αισιοδοξία (photos)

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στη σημερινή πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος», ύστερα από την απόφαση του Δήμου Βόλου να κλείσει το στάδιο για τεχνικούς λόγους.

Τα συνθήματα υπέρ της ομάδας και κατά του δήμου και της δημοτικής αρχής έδιναν και έπαιρναν από τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων», με την ατμόσφαιρα να είναι ενθουσιώδης.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Μάξιμος, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, ο οποίος ευχήθηκε στον Ολυμπιακό να πετύχει την άνοδο και στους ποδοσφαιριστές υγεία και αθλητικές επιτυχίες.

Το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής ποδοσφαίρου, οι ποδοσφαιριστές Στάθης Ρόκας, Αντώνης Καμπλιώνης, Σάκης Σάββας, Γρηγόρης Ευθυμιάδης, Κλεβί Κόλα, Χρήστος Νόνης, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Αχιλλέας Κωνσταντίνου, Γιώργος Πατσής, Δημήτρης Ζάχος, Νίκος Μπέικος, από την περσινή ομάδα, καθώς και οι νεοαποκτηθέντες Αστέριος Γιακουμής, Κώστας Παλιούρας, Μπάμπης Οικονομόπουλος, Κώστας Φλίγκος, Βασίλης Σαχινίδης, Ντέιβιντ Ναζίμ, Νίκος Μπουτζίκος, Λεάντρο Πίντο, Θανάσης Μαργαρίτης, Θανάσης Καναβός, Αντώνης Ζγκούρι και Άρης Λώττας. Απουσίασαν δικαιολογημένα ο στρατευμένος Πέτρος Διβανές και ο Ανδρέας Κόκας.

Το τεχνικό τιμ αποτελούμενο από τους Περικλή Αμανατίδη (προπονητής), Σωτήρη Πετσιμέρη (γυμναστής), Γιάννη Ζαλαώρα (προπονητής τερματοφυλάκων). Ο τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Θωμάς Μακρής, ο γενικός αρχηγός Γιάννης Θεοδωρίδης και οι φροντιστές της ομάδας οι Δημήτρης Παπαγιάννης και Κώστας Κρίκης.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του goalpost.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις