Ι. Χατζής: Ο Ολυμπιακός ανήκει στο λαό του

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Ιάσων Χατζής, μιλώντας στους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ανέφερε τα εξής: «Χαιρετίζω αυτή τη… θύελλα του κόσμου της ομάδας. Ο Ολυμπιακός δεν ανήκει σε κανέναν δήμαρχο και σε κανένα πολιτικό κόμμα. Ανήκει στο λαό του. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Εμείς είμαστε διοίκηση, εκλεγμένη από τα 500 μέλη του συλλόγου. Δεν είμαστε διορισμένοι ούτε από το Πρωτοδικείο, ούτε από κάποιο άλλο φορέα. Έχουμε αναλάβει τις τύχες του Ολυμπιακού και θα πάμε την ομάδα εκεί που αξίζει.

Κάποιοι στο Δήμο έχουν μπερδέψει τα πράγματα. Εμείς δεν είμαστε αντιπολίτευση. Εμείς έχουμε έναν διαφορετικό σχεδιασμό γι’ αυτή την ομάδα. Δεν αντιπολιτευόμαστε κανέναν. Δεν ζητήσαμε τίποτα παράνομο και παράλογο από τη σημερινή δημοτική αρχή.

Επειδή μας λοιδόρησαν, μ’ αυτή την ανακοίνωση που έβγαλαν, θα τους πω, πως εγώ προσωπικά δεν δέχομαι την προσβολή τους και γυρίζω πίσω τα λόγια που λένε για το διοικητικό συμβούλιο. Δεν μπορούν να αμφισβητήσουν την προσωπική, οικονομική και κοινωνική μου προσφορά σ’ αυτόν τον μεγάλο σύλλογο.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους παίκτες υγεία και δύναμη και να υλοποιήσουμε όλοι μαζί το στόχο που έχουμε θέσει. Χωρίς ακρότητες, να αποδείξουμε πως εμείς χτίζουμε μια διαφορετική ομάδα και ο Ολυμπιακός δεν θα είναι ασανσέρ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις