Πρεμιέρα για Γ.Σ. Αλμυρού με όνειρα και φιλοδοξίες

Με τον καθιερωμένο αγιασμό άρχισε το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιουλίου η προετοιμασία των παικτών του Γ.Σ. Αλμυρού, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-19. Η πρώτη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος». Σύσσωμο το Δ.Σ. του ΓΣΑ έδωσε το «παρών», όπως και οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία.

Στην πρώτη συγκέντρωση παρευρέθηκαν όλοι οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι: Σταμάτης Καρράς, Αποστόλης Τσιώλης, Αντώνης Τζοβάρας, Γιώργος Παπακώστας, Τάσος Τσελεπής, Δημήτρης Βίτσος, Παύλος Βανγκέλι, Γιώργος Ναουμίδης, αλλά και οι Βασίλης Καλαμίδας και Δημήτρης Δημινάς, προερχόμενοι από τον ΝΠΣ Βόλος. Από το περσινό ρόστερ το «παρών» έδωσαν οι Άγγελος Σταυράκης, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Ηλίας Αράπης, Νίκος Μπαρούτας, Βαγγέλης Στουρνάρας, Βαλάντης Κόκας, Στέλιος Αλεξανδρής, Θανάσης Μπιρμπίλης, Παναγιώτης Κοντοβάς, Βαγγέλης Τσιουρής, Κώστας Κρανάς, Θεόφιλος Πρατής.

Το τεχνικό τιμ που αποτελείται από τον προπονητή Στέλιο Αρσένο, τον γυμναστή Αργύρη Παλάσκα και τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Ράλλη. Μετά τον καθιερωμένο αγιασμός ακολούθησε η πρώτη προπόνηση των «κυανολεύκων».

Photo: almyrosinfo.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις