Πεντάδα… ανανεώσεων στον Ηρακλή Β.

Για την ανανέωση πέντε ποδοσφαιριστών, ενημέρωσε η διοίκηση του Ηρακλή, που κινείται πλέον με γοργά βήματα για να συνθέσει το ρόστερ της νέας περιόδου.
Μάλιστα στην ίδια ανακοίνωση προαναγγέλεται και η συμφωνία και με άλλους ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στην ομάδα, με την ανακοίνωση των ονομάτων τους να πραγματοποιείται τις επόμενες ημέρες.
Επίσης, στο ίδιο Δελτίο Τύπου γίνεται λόγος για αναζήτηση προπονητών που θα αναλάβουν τις ακαδημίες, όπως επίσης κι αναφορά για τα πολυπόθητα έργα στο Βασδέκειο, που ήδη ξεκίνησαν.Αναλυτικότερα…

Πέντε ποδοσφαιριστές οι οποίοι βοήθησαν την περσινή αγωνιστική περίοδο, θα βρίσκονται και την καινούργια σεζόν στον Ηρακλή Βόλου. Πρόκειται για τους Σπύρο Γκάγκα (φωτό), Αχιλλέα Δαμάσκο, Σπύρο Πολυμέρου, Κυριάκο Μακρή και Κώστα Μπέσα, οι οποίοι συμφώνησαν να φορούν για μία ακόμη σεζόν τη φανέλα ενός εκ των ιστορικών σωματείων της περιοχής μας.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα κι άλλων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είτε θα ανανεώσουν την συνεργασία τους με τους κυανόλευκους της Νέας Ιωνίας, είτε θα ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας.
Παράλληλα υπενθυμίζεται, ότι ο Ηρακλής βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητών, οι οποίοι θα στελεχώσουν τις ακαδημίες της ομάδας, με τις ημερομηνίες έναρξης των εγγραφών αλλά και των αγωνιστικών υποχρεώσεων να ανακοινώνονται σύντομα. Οι ακαδημίες της ομάδας θα ασκούνται στο νέο πλαστικό χλοοτάπητα στο αθλητικό κέντρο “Ολγα Βασδέκη”, του οποίου οι εργασίες κατασκευής ξεκίνησαν και θα ολοκληρωθούν σύντομα.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις