Αρσένος: Να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα

Ο προπονητής του Γ.Σ. Αλμυρού, Στέλιος Αρσένος, με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Θεσσαλία” τόνισε: «Άρχισε μία νέα ποδοσφαιρική περίοδος για τον Γ.Σ. Αλμυρού, που καλείται για μία ακόμη φορά να εκπροσωπήσει επάξια την ευρύτερη περιοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αυτή τη στιγμή ακόμη δεν έχει συμπληρωθεί το ρόστερ μας, αλλά γίνονται οι κατάλληλες ενέργειες προς το σκοπό αυτό. Είναι γεγονός ότι υπήρξαν αποχωρήσεις ορισμένων πολύ καλών παικτών, αλλά σε συνεργασία με τη διοίκηση πιστεύω ότι τα κενά καλύφθηκαν σε σημαντικό βαθμό με παίκτες που είναι νέοι, αλλά διαθέτουν την εμπειρία της κατηγορίας. Ωστόσο, θα υπάρξει και περαιτέρω ενίσχυση.

Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα εξασφαλίσει το γρηγορότερο δυνατόν την παραμονή της στην κατηγορία. Στην παρούσα φάση δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και υπομονή προκειμένου να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας».

Ολοκληρώνοντας ο κ. Αρσένος, αναφέρθηκε και στους φιλάθλους του Γυμναστικού:

«Στην προσπάθεια που θα κάνουμε τη φετινή σεζόν θα χρειαστούμε και τη συμπαράσταση των φιλάθλων του Γ.Σ. Αλμυρού. Ο κόσμος στην περιοχή διψά για να καλό ποδόσφαιρο και για να βλέπει την ομάδα σε υψηλές κατηγορίες. Με τις εκδηλώσεις του μπορεί να μας βοηθήσει να τα καταφέρουμε και να έχουμε μία πορεία αντάξια του ονόματος του συλλόγου».

Πηγή: Εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις