Εικόνες από την πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού Β. (photos)

Μετά την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας και τον αγιασμό που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, σήμερα Τρίτη 24/7 πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, υπό τις οδηγίες του Περικλή Αμανατίδη και των συνεργατών του Σωτήρη Πετσιμέρη και Γιάννη Ζαλαώρα.

 Πριν η ομάδα βγει στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού για την προπόνηση, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Περικλής Αμανατίδης, μίλησε στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια, τους ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και ζήτησε μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου και η επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Απουσίασε από την προπόνηση ο στρατευμένος Πέτρος Διβανές και ο Ανδρέας Κόκας, ο οποίος πάντως ήταν «παρών» στο γήπεδο. Ο νεαρός αμυντικός αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο ωστόσο δεν είναι σοβαρό και αναμένεται σε πέντε μέρες να αρχίσει και αυτός προπονήσεις.

Την προπόνηση παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Τσεκούρας, ο αντιπρόεδρος Ιάσων Χατζής και ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος. «Παρών» και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Θωμάς Μακρής και φυσικά ο γενικός αρχηγός Γιάννης Θεοδωρίδης.

Αύριο Τετάρτη, οι παίκτες το πρωί θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις και θα προπονηθούν στις 7 το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο στην Άλλη Μεριά.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την σημερινή προπόνηση:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις