Διπλό μεταγραφικό χτύπημα με Χύσι και Αναστασόπουλο για τον ΟΦΙ

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον ΟΦΙ που δίνει το στίγμα των στόχων της νέας χρονιάς. Ο Κυπελλούχος των Ερασιτεχνών απέκτησε τους Βαγγέλη Αναστασόπουλο και Κέβι Χύσι, ενισχύοντας σημαντικά τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Η ανακοίνωση του ΟΦΙ έχει ως εξής:

Μια σπουδαία μεταγραφή για τον ΟΦΙ. Ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος ντύθηκε στα ασπρόμαυρα, αφού στις συζητήσεις με τον πρόεδρο κ.Χηνόπουλο υπήρξε πλήρης συμφωνία. Πρόκειται για ένα μεσοεπιθετικό παίκτη που κάνει τη διαφορά.

Ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου του 1994, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και μάλιστα την περίοδο 2013-14 αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια κυπέλλου φορώντας τη φανέλα με το «τριφύλλι» με προπονητή τον Γιάννη Αναστασίου (τα δύο με Ηρακλή Ψαχνών κι ένα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου).

Την επόμενη περίοδο πήγε στη Νίκη Βόλου η οποία αγωνιζόταν στη Σούπερ Λιγκ και μάλιστα στο πρώτο του παιχνίδι στην κορυφαία κατηγορία πέτυχε γκολ στη Νέα Σμύρνη (ήττα 2-1 από τον Πανιώνιο).

Μετά την αποχώρηση της Νίκης Βόλου πήγε στη Λαμία του Παύλου Δερμιτζάκη ενώ το 2015 πήρε μεταγραφή στη Σπάρτη με την οποία πανηγύρισε άνοδο από τη Γ στη Β εθνική κατηγορία.

Με τη φανέλα της Σπάρτης αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια στη Football league (με ένα γκολ) την περίοδο 2016-17.

Την περίοδο 2017-18 αγωνίσθηκε στην football league με τα Τρίκαλα και τον Πανσερραϊκό.

Βαγγέλη καλώς όρισες στην Ιεράπετρα και στον ΟΦΙ. Σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ασπρόμαυρη.

 

Στα ασπρόμαυρα και ο 23χρονος Κέβι Χύσι

Xysi Xinopoulos

Ο Κέβι Χύσι γεννήθηκε στις 18-6-1995, ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 4 ετών και έκτοτε μένει μόνιμα στη χώρα μας. Αγωνίστηκε για δυο χρόνια στην Κ-20 του ΟΦΗ, έπαιξε ως δανεικός στον ΠΑΟΚρουσώνα στην Γ’ Εθνική, στη συνέχεια αγωνίσθηκε τις σεζόν 2015-16 και 2016-17 στον ΟΦΗ στην football league ενώ πέρυσι αγωνίσθηκε στην ομάδα του Διστόμου στο πρωτάθλημα Γ Εθνικής. H θέση είναι αυτή του αμυντικού χαφ.

Τον καλωσορίζουμε στην Ιεράπετρα και στον ΟΦΙ και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ασπρόμαυρη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις