Πρεμιέρα για Θησέα με όνειρα και φιλοδοξίες (photos)

Άρχισε χθες η προετοιμασία των παικτών του Θησέα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα βρει την ομάδα της Αγριάς, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως δεν τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, καθώς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα από τις πυρκαγιές στην Αττική. Ο αγιασμός θα γίνει πριν από το πρώτο φιλικό παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος στις 3 Αυγούστου, ενώ θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του συλλόγου.

Το «παρών» στο γήπεδο της Αγριάς έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο Τάκη Αλιάτη, ο προπονητής Κώστας Παπαστεργίου, ο γυμναστής Γιώργος Κυριάκος, καθώς και 15 ποδοσφαιριστές, ενώ οι υπόλοιποι απουσίασαν δικαιολογημένα και θα ενσωματωθούν στην ομάδα την ερχόμενη εβδομάδα.

Μεταξύ των 15 ποδοσφαιριστών ήταν και ο αριστερός μπακ Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, ο οποίος παλαιότερα έχει περάσει και από τον Πύρασο. Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τον Θησέα και θα ενισχύσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.

Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές, ενώ σήμερα αναμένεται στο Βόλο ένας ποδοσφαιριστής από την Αθήνα, ο οποίος θα δοκιμαστεί από την τεχνική ηγεσία για ένα δεκαήμερο και ανάλογα θα αποκτηθεί. Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν, πάντως, είναι πολύ καλές.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο γήπεδο της Αγριάς, ενώ δύο προπονήσεις την εβδομάδα θα γίνονται στο γήπεδο των Λεχωνίων, το οποίο έχει ζητήσει η διοίκηση του Θησέα και περιμένει το σχετικό παραχωρητήριο.

Ο πρόεδρος του Θησέα, Τάκης Αλιάτης, με δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Εύχομαι μια καλή χρονιά για την ομάδα, με υγεία. Θα δουλέψουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο για να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία στις δυσκολίες του πρωταθλήματος. Ελπίζω και εύχομαι στο τέλος οι κόποι μας να ανταμειφθούν».

*Η διοίκηση του Θησέα ενημερώνει, πως η Ψαράδικη Βραδιά, η οποία κάθε χρόνο τελεί υπό την αιγίδα του συλλόγου, δεν θα πραγματοποιηθεί, μετά από συνεννόηση με τον Δήμο Βόλου, σε ένδειξη πένθους, για την τραγωδία που βιώνει η χώρα μας από τις πυρκαγιές στην Αττική.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις