Σκληρή δουλειά από την πρώτη μέρα στον Ολυμπιακό

Ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου. Σήμερα Πέμπτη οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν για τρίτη συνεχόμενη μέρα το πρωί, στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Και το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα, καθώς το πρώτο κομμάτι που δουλεύει η τεχνική ηγεσία σ’ αυτό το στάδιο της προετοιμασίας, είναι η βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Όλοι οι παίκτες δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό και οι καινούργιοι παίκτες δείχνουν να προσαρμόζονται εύκολα στο νέο τους περιβάλλον. Άλλωστε, αρκετοί από αυτούς βρήκαν γνώριμα πρόσωπα στην ομάδα, όπως για παράδειγμα ο Βασίλης Σαχινίδης (φωτό), ο οποίος ήταν συμπαίκτης στον Απόλλωνα Λάρισας με τους Αντώνη Καμπλιώνη, Σάκη Σάββα, αλλά και με τον Πέτρο Διβανέ (υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και δεν μετέχει αυτό το διάστημα στην προετοιμασία), με τους οποίους πανηγύρισε την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ. Ο Καμπλιώνης, βέβαια, στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος είχε πάρει μεταγραφή στον ΑΟ Τρίκαλα.

«Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, πιστεύω πως θα έχουμε καλά αποδυτήρια και καλή ομάδα. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στις επαγγελματικές κατηγορίες – εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται – και να φύγει από το υποβαθμισμένο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής» τόνισε με δηλώσεις του ο Βασίλης Σαχινίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις