Αποχώρηση Μπλάνα από τη Νίκη με αιχμές

Ο Δημήτρης Μπλάνας βρίσκεται στο «τιμόνι» της Νίκης από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της. Αρχικά ως παίκτης-προπονητής και τα τελευταία χρόνια ως τεχνικός των ανδρών, ενώ είχε και την ευθύνη των ομάδων νέων ανδρών και εφήβων.

Συνέδεσε το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες. Με συμμετοχές της Νίκης σε τελικές φάσεις στα πρωταθλήματα κατηγοριών και πολύ περισσότερο με τη φετινή εκπληκτική πορεία των ανδρών στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Ως γνωστόν οι «κυανόλευκοι» έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν την… πόρτα της Α1 και τελικά κατέλαβαν την τιμητική 4η θέση, που είναι και η υψηλότερη στην ολιγόχρονη ιστορία του τμήματος.

Όμως όλα τα ωραία φαίνεται πως έχουν και το τέλος τους. Ο Δημήτρης Μπλάνας αποχωρεί από τη Νίκη προφανώς διότι διαφώνησε με τη διοίκηση πάνω στον σχεδιασμό της νέας περιόδου. Ο ίδιος, μιλώντας στην εφημερίδα «Θεσσαλία» έκανε μία δήλωση γεμάτη πίκρα και αιχμές. Αναλυτικά, μας είπε: «Αποχωρώ από την ομάδα μετά από εννέα χρόνια. Η αιτία είναι η έλλειψη σεβασμού και η αχαριστία όχι μόνο στο πρόσωπό μου, αλλά γενικότερα στο τμήμα υδατοσφαίρισης που έχει καταβάλει τεράστια προσπάθεια για να κρατά ψηλά τη σημαία της Νίκης. Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω…».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”