Επίδειξη καράτε στον Άγιο Γεώργιο Αγριάς

Μέσα στα πλαίσια του πολιτιστικού Καλοκαιριού 2018 για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Δημοτικό διαμέρισμα Αγριάς Βόλου, στις 20 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε επίδειξη στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αγριάς του Σπορ Καράτε – Ολυμπιακό Καράτε καθώς και του Παραδοσιακού Καράτε (knock-down) από τον Σύλλογο Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» και τον Σύλλογο Ακαδημία Shinkyokushinkai Βόλου.

Η επίδειξη έγινε μετά από πρόσκληση του Τομέα Νεότητας και Πολιτισμού με πρωτοβουλία του Υπευθύνου Ιερέα πατήρ Βαρνάβα σε συνεργασία με τον τοπικό Σύλλογο της Αγριάς και ιδιαίτερα με τον προπονητή τον Ιωάννη Κρίσιλα απόφοιτο Τ.Ε.Φ.Α.Α. με πτυχίο Β’ κατηγορίας Καράτε & Ζίου Ζίτσου. Στην επίδειξη εκτός του αγωνιστικού Σπορ Ολυμπιακού Καράτε, το οποίο παρουσίασαν με επιτυχία αθλητές και πρωταθλητές των δύο συλλόγων υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή του Γιάννη Κρίσιλα, πραγματοποιήθηκε και επίδειξη του Full Contact (knock -Down) από την εκπαιδεύτρια Sensei Φιλιπόνη Μαρία και τον εκπαιδευτή Sempai Νίκο Δεληγιάννη και τον αθλητή Σαραφίδη Σπύρο υπό την καθοδήγηση του Shihan και Αρχηγό εκπρόσωπο του Ελληνικού Shinkyokushinkai Γιώργου Κοσμίδη.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν και χειροκρότησαν πλήθος γονέων-φίλων και συγγενών των αθλητών αλλά και συντοπίτες από την Άγρια και τον Βόλο. Στην επίδειξη του Σπορ Ολυμπιακού Καράτε συμμετείχαν από την Αγριά “Ο ΜΑΧΗΤΗΣ” οι αθλητές-πρωταθλητές και αθλήτριες-πρωταθλήτριες: Αγαθουλέσης Θεόδωρος, Κορομηνάς Κωνσταντίνος, Κορομηνά Αφροδίτη, Μανθογίαννη Μάγδα, Ιατροπούλου Κασσιανή, Ιατροπούλου Βάρβαρα, Παπαδόπουλου Αναστασία, Αρέθας Κωνσταντίνος, Λύτρας Γεωργός, Γιαννακούλας Βαλάντης, Γιαννακούλας Βάιος, Ζαρίφης Δημήτρη, Ζαρίφης Μανώλης, Γκοντοπούλος Μιχαλης, Γκολεμάς Νέστωρας, Μίγκα Μαρισά, Παπαρρίζος Γιάννης, Καρανικολού Αρχοντία- Ελένη,  Μίγκα Άρτεμις, Τσέλια Δήμητρα, Αυγέρος Χαράλαμπος και από την Ακαδημία Βόλου οι αθλητές-πρωταθλητές και αθλήτριες-πρωταθλήτριες: Σιούρας Βίκτωρας, Τζάλλας Μιχάλης, Μυτιλιός Ανδρέας, Μυτιλιός Κωνσταντίνος, Δημητρίου Αναστασία.

Τα διοικητικά συμβούλια των δύο συλλόγων και οι προπονητές – εκπαιδευτές αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τον Ιερέα πατήρ Βαρνάβα για την πρωτοβουλία και για την πρόσκληση του, προβάλλοντας με την επίδειξη το έργο των συλλόγων και την πρόοδο των αθλητών που είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ανάπτυξη και επιτυχημένη παρουσία και προσφορά τους στην Μαγνησία.

Δελτίο Τύπου A.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ SHINKYOKUSHINKAI KAΡΑΤΕ ΒΟΛΟΥ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις